Hocam şimdi Windows 10 ile gelmiş sistem ben 11 yapacağım yaptıktan sonra sürücüleri yüklemeyi düşünüyorum. Windows Update ile adım adım nasıl yaparım? Bayağıdır bilgisayarlar ile uğraşmıyorum o yüzden şu anda eskiye kıyasla neredeyse PC cahiliyim desem yeridir o yüzden sizlere soruyorum.
Hocam şimdi Windows 10 ile gelmiş sistem ben 11 yapacağım yaptıktan sonra sürücüleri yüklemeyi düşünüyorum. Windows Update ile adım adım nasıl yaparım? Bayağıdır bilgisayarlar ile uğraşmıyorum o yüzden şu anda eskiye kıyasla neredeyse PC cahiliyim desem yeridir o yüzden sizlere soruyorum.
Windows 11 kurduktan sonra Windows Update güncelleme işlemlerine başlıyor zaten. Başlamazsa da ayarlar uygulamasından güncellemeler kısmına gidip elle başlatırsın.
Windows 11 kurduktan sonra Windows Update güncelleme işlemlerine başlıyor zaten. Başlamazsa da ayarlar uygulamasından güncellemeler kısmına gidip elle başlatırsın.
Yok valla daha yapmadım hocam ya ilerleyen saatlerde yada birkaç gün içinde herşeyi yükler, kurarım, indiririm hocam. Söylemeyi unuttuğunuz bişey mi vardı varsa söyleyin daha yapmadım onu da yaparım sonradan unutup konu açmaktan iyidir.
Yok vallahi daha yapmadım hocam ya ilerleyen saatlerde ya da birkaç gün içinde her şeyi yükler, kurarım, indiririm hocam. Söylemeyi unuttuğunuz bir şey mi vardı varsa söyleyin daha yapmadım onu da yaparım sonradan unutup konu açmaktan iyidir.