AOC 24G2SPU/BK İade/Değişim istenir mi?

fabbu

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600 | RTX 4060 Ti Ghost 8GB | G.Skill Ripjaws V (4x8) 32 GB 3600MHz | Gigabyte B550 Gaming X V2 | Kioxia Exceria PRO 1 TB | Thermaltake S200 TG 650W 80+ | Windows 10 Pro.

HyperX Alloy Core | HyperX Pulsefire Haste | HyperX Cloud II | AOC 24G4X
Monitör
AOC 24G2SPU/BK
Merhaba, 3 Ağustos'ta İtopya'dan siparişini verdiğim ve 5 Ağustos'ta teslim aldığım AOC 24G2SPU/BK monitörümde ışık sızması var. 🙁

Monitörü teslim aldığımda ölü piksel ve ghosting testi yapmıştım sadece. 1 tane ölü piksel dışında bir sorun çıkmamıştı ve rahatsız etmediği için değişim ile vs. uğraşmak istemedim. İtopya'nın bize ulaşın kısmından mesaj gönderdim aslında ama ne geri dönüş sağlandı ne başka bir şey oldu. 😃 dün akşam ise şu konuyu gördükten sonra ışık sızması testi yaptım:

O konudaki kadar çok olmasa da ışık sızması mevcut. Ya da yakın seviyelerdedir ben çok dikkatli bakmamış olabilirim. Zaten sızmayı fark edince moralim bozuldu kapattım bilgisayarı. Dünden beri canımı sıkıyor sorun olur mu, değiştirmeli miyim, değişimde de aynısı hatta daha kötüsü gelirse uğraşa değmiş olacak mı diye. Şu an işteyim hala aklımı kurcalıyor iade edip bütçe mi artırmaya çalışsam, monitörsüz kalıp bilgisayarı kullanmamaya değer mi ne yapsam ne etsem şeklinde. Dün fotoğrafını çekmedim, eve döndüğümde fotoğrafını da paylaşacağım.

Sonuca gelirsek 1 ölü piksel + ışık sızmasına sahip yeni bir monitör var elimde. 20 gün önce satın alınmış bu monitöre iade ya da değişim yaparlar mı? Yapmalı mıyım?

Selamlar hocam aynı monitör bende var sinerjiden almıştım, ne ölü piksel vardı ne de attığınız resimdeki kadar ışık sızması. Akşam bana hatırlatın ışık sızmasını test edip fotoğraf atayım. Yok değil var ama resimdeki siyah ekran komple beyaz olmuş o kadar yok. Ölü piksel de zamanla oluşmuştur belki akşam yine bakarım ama ben kullanıyorum memnunum genel anlamda.

Konu size ait değilmiş, ben akşam fotoğraf atayım karşılaştırırsınız oradan siz de atarsınız. İtopya bence üzmez garanti konusunda ancak servise git gel rapor değişim falan derken 1 ayı geçmesi muhtemel gibi duruyor.

Selam hocam aynı monitör bende var Sinerji'den almıştım, ne ölü piksel vardı ne de attığınız resimdeki kadar ışık sızması. Akşam bana hatırlatın ışık sızmasını test edip fotoğraf atayım. Yok değil var ama resimdeki siyah ekran komple beyaz olmuş o kadar yok. Ölü piksel de zamanla oluşmuştur belki akşam yine bakarım ama ben kullanıyorum memnunum genel anlamda.

Konu size ait değilmiş, ben akşam fotoğraf atayım karşılaştırırsınız oradan siz de atarsınız. İtopya bence üzmez garanti konusunda ancak servise git gel rapor değişim falan derken 1 ayı geçmesi muhtemel gibi duruyor.

Akşam ben de fotoğraf ekleyeceğim, sizi etikletlerim o zaman.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı