AOC 24G2SPU/BK monitör değişim sürecinde ne yapılmalı?

Bende yönlendirme yapmadı bir iki sitem ettim baktım düzgün konuşunca anlamıyorlar aradım direkt teknik servisi orayla iletişime geçince hemen yardımcı oldular.
Ben hep teknik servisle konuştum. Ama sonuç yok.

@kayadiye1i @kxy @heraishere C24G42E'den başka model elimizde yok onun dışında ücret iadesi verelim dediler.
Bir de dün aranacağımı söylediler aramadılar. Bugün tekrar aradım monitörcü arkadaş yok dediler. Az önce tekrar aradım ilk yazdıklarımı söylediler. Sonra herif şefine bağladı. 25G3ZM istiyorum dedim. Tamam yazıyorum gün içinde bilgi gelirse ararım dediler. Ne berbat bir firmaymış bu ya. Türkiye'de galiba doğru dürüst bir tane teknik servis yok.

@Ömer Faruk Altınova

Son düzenleme:
Biraz berbatlık var katılıyorum ama şahsen ben 24g2sp verip Q27G4XF alsaydım belki düşüncem değişirdi

İlk olarak, 27 inç 1080p VA panel bir model teklif ettiler; ancak bu modeli reddettim. Ardından 24 inç 1080p VA panel başka bir model önerildi, onu da VA panel istemediğim ve IPS panel tercih ettiğim için kabul etmedim.
Bi' de anlamadığım şu: Bana sadece bir model önerdiler. 2 gündür başka model önermiyorlar. Arayacağım diyorlar, aramıyorlar. Ben arıyorum.

Bi' de anlamadığım şu: Bana sadece bir model önerdiler. 2 gündür başka model önermiyorlar. Arayacağım diyorlar, aramıyorlar. Ben arıyorum.
Thh’ye başvuracağınızı söyleyin. Biraz ısrarcı olmakta fayda var. Sizi oyalayıp yıldırmaya çalışıyorlar.

Biraz berbatlık var katılıyorum ama şahsen ben 24G2sp verip Q27g4XF alsaydım belki düşüncem değişirdi

Ben direkt değişim kabul/red sayfasından model isteklerimi yazdım. Hiç müşteri hizmetleri veya teknik servis ile direkt iletişim kurmadım. Kargo ile değil de direkt kendim teknik servise götürdüm ve oradan geri aldım belki bu durum farklı bir yaklaşıma neden olmuş olabilir.

Ben de öyle yaptım. Ama mail bana şu şekilde geldi: İlk önce teknik servis tarafından arandım mail adresimi isteyip gönderdiler.

@kayadiye1i Bu arada size hangi model gelmiş?
Gönderdiğim olan c27g4zxe gelmiş https://www.sahibinden.com/ilan/iki...zxe-27-1080p-280hz-va-curved-1261840048/detay

Olabilir valla, ondan ötürü fark etmiş olabilir, bana fena fikir olarak gelmedi. Hocam bide siz çok güzel monitör almışsınız ben şimdi bana yolladıklarını satıp size değişim olanı parayla alacağım eğerki baştan bilseydim olmaz demelerine rağmen ısrar ederdim. Bide şu kabul red ekranı nerde ya ben 2 sefer monitör yolladım bunlara hiç öyle birşey görmedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…