steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.341 Çözümler 127 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 5 Ağustos 2025 #191 815867 dedi: Sonunda. Hayırlı olsun. Kullanıyor musunuz şu anda? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Ama biraz sarımtırak gibi VA olduğu için mi? Renk ayarı: normal
815867 dedi: Sonunda. Hayırlı olsun. Kullanıyor musunuz şu anda? Genişletmek için tıkla... Evet hocam. Ama biraz sarımtırak gibi VA olduğu için mi? Renk ayarı: normal
8 815867 Decapat İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 3.554 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #192 steelumut dedi: Evet hocam. Ama biraz sarımtırak gibi VA olduğu için mi? Renk ayarı: normal Genişletmek için tıkla... Ghosting nasıl hissediyor musunuz? Ve siyahlarda koyuluk nasïl?
steelumut dedi: Evet hocam. Ama biraz sarımtırak gibi VA olduğu için mi? Renk ayarı: normal Genişletmek için tıkla... Ghosting nasıl hissediyor musunuz? Ve siyahlarda koyuluk nasïl?
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.341 Çözümler 127 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 5 Ağustos 2025 #193 815867 dedi: Ghosting nasıl hissediyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam hiç fark etmedim. 815867 dedi: ? Ve siyahlarda koyuluk nasïl? Genişletmek için tıkla... Mükemmel. IPS'e göre çok iyi.
815867 dedi: Ghosting nasıl hissediyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam hiç fark etmedim. 815867 dedi: ? Ve siyahlarda koyuluk nasïl? Genişletmek için tıkla... Mükemmel. IPS'e göre çok iyi.
8 815867 Decapat İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 3.554 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #194 steelumut dedi: Evet hocam. Ama biraz sarımtırak gibi VA olduğu için mi? Renk ayarı: normal Genişletmek için tıkla... @heraishere monitör ayarlarınız nedir?
steelumut dedi: Evet hocam. Ama biraz sarımtırak gibi VA olduğu için mi? Renk ayarı: normal Genişletmek için tıkla... @heraishere monitör ayarlarınız nedir?
S Soluk Mavi Nokta Hectopat Katılım 2 Ağustos 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #195 steelumut dedi: Teşekür ederim. Merak etmeyin, aklımda. Geldi arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun sonunda kavuştun.
steelumut dedi: Teşekür ederim. Merak etmeyin, aklımda. Geldi arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun sonunda kavuştun.
8 815867 Decapat İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 3.554 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2025 #196 steelumut dedi: Hayır hocam hiç fark etmedim. Mükemmel. IPS'e göre çok iyi. Genişletmek için tıkla... Şu an ki deneyiminiz nedir?
steelumut dedi: Hayır hocam hiç fark etmedim. Mükemmel. IPS'e göre çok iyi. Genişletmek için tıkla... Şu an ki deneyiminiz nedir?
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.341 Çözümler 127 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 5 Ağustos 2025 #197 815867 dedi: Şu an ki deneyiminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam en son ki mesajımdan beri kullanmadım. Yarın akşama kadar kullanıp yazayım. Ama şu anlık gayet iyi.
815867 dedi: Şu an ki deneyiminiz nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam en son ki mesajımdan beri kullanmadım. Yarın akşama kadar kullanıp yazayım. Ama şu anlık gayet iyi.
H heraishere Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 929 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #198 steelumut dedi: Hocam en son ki mesajımdan beri kullanmadım. Yarın akşama kadar kullanıp yazayım. Ama şu anlık gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam eve gidince renk ayarlarıma bakıp size ileteyim. Ben pek sarılık hissetmedim ama şimdi eve gidince tekrar bi kontrol edeyim default ayarları da.
steelumut dedi: Hocam en son ki mesajımdan beri kullanmadım. Yarın akşama kadar kullanıp yazayım. Ama şu anlık gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam eve gidince renk ayarlarıma bakıp size ileteyim. Ben pek sarılık hissetmedim ama şimdi eve gidince tekrar bi kontrol edeyim default ayarları da.
8 815867 Decapat İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 3.554 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ağustos 2025 #199 steelumut dedi: Hocam en son ki mesajımdan beri kullanmadım. Yarın akşama kadar kullanıp yazayım. Ama şu anlık gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Şu anki deneyiminiz nasıl? @steelumut Son düzenleme: 6 Ağustos 2025
steelumut dedi: Hocam en son ki mesajımdan beri kullanmadım. Yarın akşama kadar kullanıp yazayım. Ama şu anlık gayet iyi. Genişletmek için tıkla... Şu anki deneyiminiz nasıl? @steelumut
steelumut Megapat Zamanın Tanığı Katılım 22 Mayıs 2020 Mesajlar 6.341 Çözümler 127 Yer Los Santos, San Andreas, ABD 6 Ağustos 2025 #200 815867 dedi: Şu anki deneyiminiz nasıl? @steelumut Genişletmek için tıkla... Çok memnunum. Özellikle siyahlar konusunda. Şu anlık hiç ölü piksel çıkmadı. Ghosting falanda fark etmedim hiç. Onun dışında oyunlarda gayet akıcıydı.
815867 dedi: Şu anki deneyiminiz nasıl? @steelumut Genişletmek için tıkla... Çok memnunum. Özellikle siyahlar konusunda. Şu anlık hiç ölü piksel çıkmadı. Ghosting falanda fark etmedim hiç. Onun dışında oyunlarda gayet akıcıydı.