Evet hocam. Ama biraz sarımtırak gibi VA olduğu için mi? Renk ayarı: normalSonunda. Hayırlı olsun. Kullanıyor musunuz şu anda?
Evet hocam. Ama biraz sarımtırak gibi VA olduğu için mi? Renk ayarı: normalSonunda. Hayırlı olsun. Kullanıyor musunuz şu anda?
Ghosting nasıl hissediyor musunuz? Ve siyahlarda koyuluk nasïl?Evet hocam. Ama biraz sarımtırak gibi VA olduğu için mi? Renk ayarı: normal
Hayır hocam hiç fark etmedim.Ghosting nasıl hissediyor musunuz?
Mükemmel. IPS'e göre çok iyi.? Ve siyahlarda koyuluk nasïl?
@heraishere monitör ayarlarınız nedir?Evet hocam. Ama biraz sarımtırak gibi VA olduğu için mi? Renk ayarı: normal
Hayırlı olsun sonunda kavuştun.Teşekür ederim. Merak etmeyin, aklımda.
Geldi arkadaşlar.
Şu an ki deneyiminiz nedir?Hayır hocam hiç fark etmedim.
Mükemmel. IPS'e göre çok iyi.
Hocam en son ki mesajımdan beri kullanmadım. Yarın akşama kadar kullanıp yazayım. Ama şu anlık gayet iyi.Şu an ki deneyiminiz nedir?
Hocam eve gidince renk ayarlarıma bakıp size ileteyim. Ben pek sarılık hissetmedim ama şimdi eve gidince tekrar bi kontrol edeyim default ayarları da.Hocam en son ki mesajımdan beri kullanmadım. Yarın akşama kadar kullanıp yazayım. Ama şu anlık gayet iyi.
Şu anki deneyiminiz nasıl?Hocam en son ki mesajımdan beri kullanmadım. Yarın akşama kadar kullanıp yazayım. Ama şu anlık gayet iyi.
Çok memnunum. Özellikle siyahlar konusunda. Şu anlık hiç ölü piksel çıkmadı. Ghosting falanda fark etmedim hiç. Onun dışında oyunlarda gayet akıcıydı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.