doğrudur hocam ben çok anlamıyorum o renk işinden ama 27 inç ve 280 hz olması beni fazlasıyla tatmin ediyor bide 2k olsaydı vazgeçilmezim olurdu heralde solukluk çok önemli değil benim için amd'den ayarlayıp parlaklık açınca çok iyi oluyor.
25G3ZM %137srgb volume, %90 DCI-P3 coverage, %82 Adobe RGB coverage ile geniş gamut sunuyor. Görüş açıları dert değilse hayır sorun olmaz. Hocam muhtemelen o şans elimden geçti. Biraz aceleci davrandım çünkü süreç o kadar uzadı ki monitör olmadıkça TV'den işlerimi görmeye çalışıyorum gerçekten...
www.technopat.net
Bu kişiye teklif etmişler reddetmiş sonradan tekrar isteyince kabul etmişler. Şu anda 25G3ZM kullanıyor çok memnun.
24 inç 310hz vay ve fps oyunlarında vericem şamarı demek ya aoc markasında hiç sıkıntı olmuyor diye birşey yok bazısında oluyor bazısında olmuyor ama olma ihtimali hiç yok değil, korkma bir sıkıntı olursada ya paranı iade ederler yada üst sekment bir ürün verirler o konuda şüphen olmasın hayırlı olsun güle güle kullan.....
24 inç 310hz vay ve fps oyunlarında vericem şamarı demek ya aoc markasında hiç sıkıntı olmuyor diye birşey yok bazısında oluyor bazısında olmuyor ama olma ihtimali hiç yok değil, korkma bir sıkıntı olursada ya paranı iade ederler yada üst sekment bir ürün verirler o konuda şüphen olmasın hayırlı olsun güle güle kullan.....