AOC 24G2SPU/BK monitör değişim sürecinde ne yapılmalı?

Sizin kullandığınız C27G4ZXE'nin renk gamutu zayıf o yüzden. Yukarda attığım AOC 25G3ZM yüksek renk gamutuna sahip.
doğrudur hocam ben çok anlamıyorum o renk işinden ama 27 inç ve 280 hz olması beni fazlasıyla tatmin ediyor bide 2k olsaydı vazgeçilmezim olurdu heralde solukluk çok önemli değil benim için amd'den ayarlayıp parlaklık açınca çok iyi oluyor.

O zaman kendim talep edeceğim. Umarım kabul ederler.

@815867 hocam XG259CS bu monitörü de önerebiliyorlarmış sanırım. Sizce hangisi?
Bu kişiye teklif etmişler reddetmiş sonradan tekrar isteyince kabul etmişler. Şu anda 25G3ZM kullanıyor çok memnun.

25G4SXU satın aldım, umarım aynı durumları yaşamam.
24 inç 310hz vay ve fps oyunlarında vericem şamarı demek :) ya aoc markasında hiç sıkıntı olmuyor diye birşey yok bazısında oluyor bazısında olmuyor ama olma ihtimali hiç yok değil, korkma bir sıkıntı olursada ya paranı iade ederler yada üst sekment bir ürün verirler o konuda şüphen olmasın hayırlı olsun güle güle kullan.....

24 inç 310hz vay ve fps oyunlarında vericem şamarı demek :) ya aoc markasında hiç sıkıntı olmuyor diye birşey yok bazısında oluyor bazısında olmuyor ama olma ihtimali hiç yok değil, korkma bir sıkıntı olursada ya paranı iade ederler yada üst sekment bir ürün verirler o konuda şüphen olmasın hayırlı olsun güle güle kullan.....
Hocam çok teşekkür ederim, sizin de gönlünüzce olur umarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı