AOC 24G2SPU/BK monitör değişim sürecinde ne yapılmalı?

Hocam merhaba bana da AOC C24G42e 23.6 180Hz önerdiler VA panel pek istemiyorum ghosting ve görüntü kalitesinden dolayı bunu reddedip IPS isteyebilir miyim direkt.
O monitör hakkında hiçbir bilgi yok almayabilirsiniz. Hangi oyunları oynuyorsunuz? Burası önemli.

O monitör hakkında hiçbir bilgi yok almayabilirsiniz. Hangi oyunları oynuyorsunuz? Burası önemli.

Hocam dizi film tarzı şeyleri izliyorum bayağı ama ayrı zamanda hem hikayeli hem de rekabetçi FPS oyunları oynuyorum yani çok yönlü bir monitör gerekiyor bana bu yüzden bu monitörü almıştım IPS olduğu görüntü kalitesi iyi olduğu için.

C24G42e iyi bir monitördür. Fakat IPS isterseniz 24G42e de isteyebilirsiniz.

24G42e nasıldır hocam benimkiyle fark açısından yakınlar mı daha mı iyidir.

Hocam dizi film tarzı şeyleri izliyorum bayağı ama ayrı zamanda hem hikayeli hem de rekabetçi FPS oyunları oynuyorum yani çok yönlü bir monitör gerekiyor bana bu yüzden bu monitörü almıştım IPS olduğu görüntü kalitesi iyi olduğu için.
İtopya kampanya yapacak fiyatı yine 5.999 TL olabilir. Olursa eğer üzerine para eklemeyi teklif ederek bu monitörü alırsınız. Ghosting durumu VA panele göre gayet iyi:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

24G42e nasıldır hocam benimkiyle fark açısından yakınlar mı daha mı iyidir.
24G42E size fazlasıyla uyar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı