AOC 24G2SPU/BK monitör değişim sürecinde ne yapılmalı?

Anladım Teşekkür ederim yanıtlar için

TECPRO stok bahanesiyle dayatma yapıyor . Birçok farklı model ile değişim sağlamasına rağmen 24g4HA yı güya 2G2SPU yerine üretildi diyor aklınca
Tüketici Hakem heyeti sonucunu bekliyorum
Aynı durumu yaşıyorum. Telefonları artık açmamaya başladılar, sürekli robota yönlendiriyorlar. Neredeyse bir aydır aynı sorunu yaşıyorum, gerçekten sıkmaya başladı bu durum.

Merhaba, bende de aynı sorun oluştu telefon ile aradığımda yoğunluktan dolayı mesaj bırakın diye robota yönlendirdiler bende siteleri üzerinden iletişim formu doldurdum geri dönüş yaptılar cihazı kendilerine yollamamı ve kargo numarası verdiler kafama takılan bazı sorular var ben monitörü yolladığımda monitörün bana ait olduğunu nasıl tespit edecekler ve iletişimi nasıl kuracaklar monitör kutusunun içine fatura ve yaşadığım sorunu belirten bir not iletişim adresi filan eklemeli miyim ? bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Merhaba, bende de aynı sorun oluştu telefon ile aradığımda yoğunluktan dolayı mesaj bırakın diye robota yönlendirdiler bende siteleri üzerinden iletişim formu doldurdum geri dönüş yaptılar cihazı kendilerine yollamamı ve kargo numarası verdiler kafama takılan bazı sorular var ben monitörü yolladığımda monitörün bana ait olduğunu nasıl tespit edecekler ve iletişimi nasıl kuracaklar monitör kutusunun içine fatura ve yaşadığım sorunu belirten bir not iletişim adresi filan eklemeli miyim ? bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
Kutunun içine monitörün faturasını koyun hocam. Bir sorun olmaması için siz onları arayın isminizi vs... belirterek. Ben böyle çözdüm ve pek bir sıkıntı olmadı, monitörüm ikinci el bu arada hiç sıkıntı olmadı o bulma meselesinde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı