Merhabalar, 13.09.2023 tarihinde İtopya üzerinden satın aldığım AOC 24G2SPU/BK adlı modelde bugün bir sorun fark ettim. Sorun başlıkta da gördüğünüz üzere görev çubuğunun hizasında yatay çizgiler bulunmakta, ekte bıraktığım fotoğrafları incelerseniz dediğimi anlayacağınızı düşünüyorum. Ürünün garantisi devam ediyor sizce garantiye yollamalı mıyım? Garanti süreci ne kadar sürer? Garantide ürünü tamir mi ediyorlar yoksa yenisini mi gönderiyorlar? Kullandığım üründe ölü piksel yok, garantiden sonra yenisini gönderirlerse ölü piksel çıkma ihtimali var mı? Çıkarsa ne yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Hocam selam aynı monitör aynı problem var benzer tarihlerde itopyadan almıştım fakat ne garanti belgesi ne de fiziksel faturayı bulamadım sadece itopyanın sitesinde e faturayı görebiliyorum ben bunu ne yapıcam böyle garantiye gönderebiliyor muyum
Hocam selam aynı monitör aynı problem var benzer tarihlerde İtopya'dan almıştım fakat ne garanti belgesi ne de fiziksel faturayı bulamadım sadece İtopya'nın sitesinde e faturayı görebiliyorum ben bunu ne yapacağım böyle garantiye gönderebiliyor muyum?
Faturayı çıkartıp kutuya yapıştırabilirsin sorununla birlikte. Ek olarak eğer geçersizse zaten mailden de atabiliyorsun benim öyle olmuştu. Ama şunu söyleyebilirim bayağı uzun sürüyor işlemler. Onu gönderip yeni monitör alın.
Faturayı çıkartıp kutuya yapıştırabilirsin sorununla birlikte. Ek olarak eğer geçersizse zaten mailden de atabiliyorsun benim öyle olmuştu. Ama şunu söyleyebilirim bayağı uzun sürüyor işlemler. Onu gönderip yeni monitör alın.
Ortalama ne kadar sürüyor? Ben itopyadan aldım itopyaya verirsem onlar tecproya gönderip alıp geri bana gönderiyorlarmış ya da direkt tecproya gönderebilirim hangisini yapayım ne kadar sürer
Ortalama ne kadar sürüyor? Ben İtopya'dan aldım İtopya'ya verirsem onlar tecproya gönderip alıp geri bana gönderiyorlarmış ya da direkt tecproya gönderebilirim hangisini yapayım ne kadar sürer.
Direkt tecproya gönder. Ek olarak 22 Aralık gibi verdim ben ve bana teklif sundular eski model bir monitör mü yoksa para iadesi mi? Para iadesini seçtim ve bana para 11 şubatta yattı. Monitörü seçseydim bile 2 ay monitörsüz kalacaktım. Ben de direkt iade olacağını bildiğim için monitörü gönderir göndermez başka bir monitör aldım.
Hocam selam aynı monitör aynı problem var benzer tarihlerde itopyadan almıştım fakat ne garanti belgesi ne de fiziksel faturayı bulamadım sadece itopyanın sitesinde e faturayı görebiliyorum ben bunu ne yapıcam böyle garantiye gönderebiliyor muyum
Merhabalar hocam, genelde bir ürün aldığınızda mail yolu ile e-Fatura yolluyorlar artık. Maillerinizi bir kontrol edin muhtemelen size de yollamışlardır. Ben ürünü İtopya'ya yollamak yerine direkt yetkili servisi olan Tecpro'ya yollayıp 3-4 gün tasarruf ettim. Size de aynısını öneririm. Ürünün e-Faturasının bir çıktısını alıp ürünü eksiksiz paketledikten sonra içine üründeki arızayı ve talebimi (değişim, iade vb...) belirttiğim bir not bıraktım. 6 Aralık 2024 günü gönderdiğim arızalı ürünüm 20 Aralık 2024 günü ben değişim talep ettiğim ve aynı ürünün piyasada kalmadığı için bir üst modeli olan AOC 24G4X ürününü yolladılar. Değişim talep ederseniz aynı ürünün kusursuz hali stoklarında varsa onu yoksa ürünün muadilini veyahut bir üst modelini yolluyorlar. Hemen hemen aynı fiyat bandında oluyor zaten ürünlerin değeri.
Direkt tecproya gönder. Ek olarak 22 Aralık gibi verdim ben ve bana teklif sundular eski model bir monitör mü yoksa para iadesi mi? Para iadesini seçtim ve bana para 11 şubatta yattı. Monitörü seçseydim bile 2 ay monitörsüz kalacaktım. Ben de direkt iade olacağını bildiğim için monitörü gönderir göndermez başka bir monitör aldım.
2 Ay monitörsüz kalma gibi bir durumunuzun olacağını düşünmüyorum hocam, bu kadar uzun sürmüyor bu işlemler. Abartılı bir süreç söyleyip insanları korkutmayın derim.
2 ay monitörsüz kalma gibi bir durumunuzun olacağını düşünmüyorum hocam, bu kadar uzun sürmüyor bu işlemler. Abartılı bir süreç söyleyip insanları korkutmayın derim.
Benim sürecim böyle olduğu için onu aktardım. Benim için işlemler çok yavaş ilerledi. Böyle olacağını tahmin ettiğim için ilk haftadan farklı bir monitöre geçtim.
Bana 24G2ZE/BK diye bir model teklif ettiler pivot özelliği vs. yok diye reddettim. Bundan sonra tekrar model mi teklif edecekler ne yapacaklar bilgisi olan var mı? Üst model teklif edeceklerine alt model teklif ediyor adamlar...
Bana 24G2ZE/BK diye bir model teklif ettiler pivot özelliği vs. yok diye reddettim. Bundan sonra tekrar model mi teklif edecekler ne yapacaklar bilgisi olan var mı? Üst model teklif edeceklerine alt model teklif ediyor adamlar...