AOC 24G2SPU/BK vs ASUS VG258QR

Bütçe
4200

fatihyuce0

Decapat
Daha fazla  

Biri IPS biri TN panel oyun için kullanacağım. Pivot olması benim için önemli. Monitöre yakın oynuyorum bu yüzden ASUS'un standı klavye mouse engelleme konusunda daha rahat ettirir gibi geliyor ama AOC da IPS panel. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Biri IPS biri TN panel oyun için kullanacağım. Pivot olması benim için önemli. Monitöre yakın oynuyorum bu yüzden ASUS'un standı klavye mouse engelleme konusunda daha rahat ettirir gibi geliyor ama AOC da IPS panel. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Kesinlikle AOC.

AOC alıp geçin diğeri yanında leblebi gibi kalır.

Bu fiyat bandına daha iyisi bulunmaz değil mi?

Panel farkı hariç neye göre AOC peki çünkü ASUS'un ayarlanabilir özellikleri daha iyi duruyor ELMB vs.
Bir de ASUS'un kutusundan çıkıyor ama AOC'tan display kablosu çıkar mı acaba?

Bu fiyat bandına daha iyisi bulunmaz değil mi?

Panel farkı hariç neye göre AOC peki çünkü ASUS'un ayarlanabilir özellikleri daha iyi duruyor ELMB vs.
Bir de ASUS'un kutusundan çıkıyor ama AOC'tan display kablosu çıkar mı acaba?
AOC renk değerleri açısından çok daha iyi üstelik ASUS monitörlerde bir çok kronik sorun var internette bunları bulabilirsiniz. AOC monitörde DP kablosu çıkıyor ancak HDMI çıkmıyor.

AOC renk değerleri açısından çok daha iyi üstelik ASUS monitörlerde birçok kronik sorun var internette bunları bulabilirsiniz. AOC monitörde DP kablosu çıkıyor ancak HDMI çıkmıyor.

AOC'u alıyorum o zaman ya AOC biraz bana Gaming için yapılmamış gibi geldi özelliklerine bakınca yanılıyor muyum?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı