AOC 24G2SPU/BK vs Gigabyte G24F-2

Nicolo Zaniolo

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, oyun odaklı fakat renkler konusunda üzmeyecek bir monitör arıyorum. AOC 24G2SPU/BK ve Gigabyte G24F-2 arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Şu konuya bir bakabilirsiniz yazılım amacıyla almış monitörü konu sahibi ama işinize yarayacak bilgilar vardır.
@Saint Lucia hocam çok etiketliyorum kusura bakmayın yardımcı olabilir misiniz?

Son düzenleme:
Şu konuya bir bakabilirsiniz yazılım amacıyla almış monitörü konu sahibi ama işinize yarayacak bilgilar vardır.
O konudaki kişi yazılım odaklı ve 27 inç arıyor. Ben sadece belirttiğim iki monitör arasında seçim yapmak istiuorum.

Merhaba, oyun odaklı fakat renkler konusunda üzmeyecek bir monitör arıyorum. AOC 24G2SPU/BK ve Gigabyte G24F-2 arasında kaldım. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

İkisinin arasında renk, yenileme hızı vb. olarak pek fark yok. G24F monitörlerde cw sorunu vardı diye biliyorum ve AOC monitör F/P olarak gayet iyi bir monitör, forumda çok önerildi. Ben ikisi arasından AOC derdim.

İkisinin arasında renk, yenileme hızı vb. olarak pek fark yok. G24F monitörlerde cw sorunu vardı diye biliyorum ve AOC monitör F/P olarak gayet iyi bir monitör, forumda çok önerildi. Ben ikisi arasından AOC derdim.
Yanlış bilgi olmuş yeni çıkan "G24F-2" modelinde böyle bir sorun olduğunu görmedim. Evet eski modelde var biliniyor ama yeni modelde yok. İnternette hiç bir yerde rastlamadım. Daha önce de sorulmuş kullananlara, sorun olmadığı söylenmiş. (İki monitöre de sahip değilim ama çok fazla araştırma yaptım.)

Teşekkürler. Sanırım AOC modelini tercih edeceğim.

Hep söylerim iki monitörde kullanıcıyı asla üzmez. Üretim hatalarını konuya dahil etmiyorum.
Fakat AOC'un renk kalitesi çoğu model monitörü ezer. Şimdi ikisini de kullanmamış biri bu farkı anlamaz.
Anlayan biri olarak AOC çok daha canlı renklere sahip.

Hep söylerim iki monitörde kullanıcıyı asla üzmez. Üretim hatalarını konuya dahil etmiyorum.
Fakat AOC'un renk kalitesi çoğu model monitörü ezer. Şimdi ikisini de kullanmamış biri bu farkı anlamaz.
Anlayan biri olarak AOC çok daha canlı renklere sahip.
Teşekkürler. İtopya üzerinden satın alacağım acaba ölü piksel veya benden kaynaklanmayan bir durum gerçekleşirse garanti konusunda sorun çıkartıyorlar mı? Yaşadığım şehirde itopya mağazası yok o yüzden test etme imkanım yok. Mecburen internet üzerinden almak zorundayım.

Yanlış bilgi olmuş yeni çıkan "G24F-2" modelinde böyle bir sorun olduğunu görmedim. Evet eski modelde var biliniyor ama yeni modelde yok. İnternette hiçbir yerde rastlamadım. Daha önce de sorulmuş kullananlara, sorun olmadığı söylenmiş. (iki monitöre de sahip değilim ama çok fazla araştırma yaptım.)

Yanlış hatırlamışım teşekkürler düzelttiğiniz için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı