AOC 24G2SPU model monitörde çizgi şeklinde ölü piksel var

A1zEn

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
24G2SPU
Merhaba 7 veya 8 ay önce bir AOC 24G2SPU model monitör aldım ve 5 ay boyunca sorunsuz kullandım. Ancak 6. ayda kücük kücük ölü pixeller oluşmaya başladı. Göz zevkimi bozmayacak yerlerde olduğu için çok sorun etmedim. Ancak 3 gün önce monitörü açtığımda tüm ekran ölü pixel dolduğunu ve beyaz çizgiler halinde yanıp söndüğünü gördüm. Garantiye göndermeyi düşünüyorum ama daha önce hiç garantiye bir teknolojik alet göndermedim. AOC yetkili servisi önerisi ve nasıl göndereceğimi söylerseniz çok iyi olur.

Merhaba 7 veya 8 ay önce bir AOC 24G2SPU model monitör aldım ve 5 ay boyunca sorunsuz kullandım. Ancak 6. ayda kücük kücük ölü pixeller oluşmaya başladı. Göz zevkimi bozmayacak yerlerde olduğu için çok sorun etmedim. Ancak 3 gün önce monitörü açtığımda tüm ekran ölü pixel dolduğunu ve beyaz çizgiler halinde yanıp söndüğünü gördüm. Garantiye göndermeyi düşünüyorum ama daha önce hiç garantiye bir teknolojik alet göndermedim. AOC yetkili servisi önerisi ve nasıl göndereceğimi söylerseniz çok iyi olur.
Paneli kronik sorunlu bir monitör. AOC servisi üst seviye monitör ile değişim imkanı sağlıyor. Hangi oyunları oynuyorsunuz ona göre değişimde seçebileceğiniz monitör önerisi yapalın.

Hocam öncelile sormak istediğim bir soru daha var. Herhangi bir şehirdeki yetkili servis olur mu? Sorunuza cevap olarak da FPS türü ve hikayeli oyunları karısık oynuyorum. Şu aralar ise çoğunlukla Rust oynuyorum.

Paneli kronik sorunlu bir monitör. AOC servisi üst seviye monitör ile değişim imkanı sağlıyor. Hangi oyunları oynuyorsunuz ona göre değişimde seçebileceğiniz monitör önerisi yapalın.

Cevapla yapmayı unuttum yazarken üstte yazdım hocam.

Hocam öncelile sormak istediğim bir soru daha var. Herhangi bir şehirdeki yetkili servis olur mu? Sorunuza cevap olarak da FPS türü ve hikayeli oyunları karısık oynuyorum. Şu aralar ise çoğunlukla Rust oynuyorum.

Cevapla yapmayı unuttum yazarken üstte yazdım hocam.
Yetkili servise gitmenize gerek yok. AOC'un distribütörü Tecpro'yu arıyorsunuz, değişim talebi başlatıyorsunuz. Size değişim için monitör önerileri yapıyorlar. Sizin için en mantıklı seçenek AOC 24G42E olacaktır. Size yüksek ihtimal ilk başta AOC 25G3ZM ve AOC C27G4ZXE önereceklerdir ama reddedin, sizin kullanım amacınıza uygun değil. AOC 24G42E önerilene kadar reddedin, 24G42E önerilince kabul edin.

Yetkili servise gitmenize gerek yok. AOC'un distribütörü Tecpro'yu arıyorsunuz, değişim talebi başlatıyorsunuz. Size değişim için monitör önerileri yapıyorlar. Sizin için en mantıklı seçenek AOC 24G42e olacaktır. Size yüksek ihtimal ilk başta AOC 25G3ZM ve AOC C27g4zxe önereceklerdir ama reddedin, sizin kullanım amacınıza uygun değil. AOC 24G42e önerilene kadar reddedin, 24G42e önerilince kabul edin.

Hocam yardımınız için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak değişim talebi oluşturduktan sonra süreç hemen gerçekleşiyor mu yoksa uzun sürüyor mu? Değişim yapmak istediğimiz monitör hemen gelir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı