AOC 24G2SPU vs Gigabyte G24F-2

B.Özdemir

Decipat
Makaleler
2
Daha fazla  
İkisi arasındayım ikisi de indirimde acaba hangisine yönelmeliyim kıyaslama yapacaksak hangisi daha iyi?

Sırf ayar menüsü 1990'lardan kalma olmadığı için bile G24F-2'yi öneririm. Diğer özelliklerde farkı var mıdır yok mudur bilmiyorum ama, ayarlarla çok uğraşacaksan kesinlikle G24F-2

Az önce böyle bir konu açıldı

Sırf ayar menüsü 1990'lardan kalma olmadığı için bile G24F-2'yi öneririm. Diğer özelliklerde farkı var mıdır yok mudur bilmiyorum ama, ayarlarla çok uğraşacaksan kesinlikle G24F-2
AOC'nin G Menu uygulaması var. Bilgisayardan tüm ayarları yapabiliyorsunuz.

Az önce böyle bir konu açıldı

AOC'nin G Menu uygulaması var. Bilgisayardan tüm ayarları yapabiliyorsunuz.
Oyun içinde niye Alt+Tab'a maruz kalalım ki hocam. GIGABYTE'ın da var zaten ama önemli olan işlevsellik. Yeri geliyor önemli yerde şurası siyah, parlak, renksiz gibi hissedip değişiyorum. Ayar menüsü dediğim gibi kullanılacaksa G24F-2, kullanılmayacaksa AOC monitör tercih edilebilir.

Oyun içinde niye Alt+Tab'a maruz kalalım ki hocam. GIGABYTE'ın da var zaten ama önemli olan işlevsellik. Yeri geliyor önemli yerde şurası siyah, parlak, renksiz gibi hissedip değişiyorum. Ayar menüsü dediğim gibi kullanılacaksa G24F-2, kullanılmayacaksa AOC monitör tercih edilebilir.
Alt+Tab'a maruz kalmak istemiyorsa monitörün üzerinden yapabilir ayarlarını. Abarttığınız kadar kullanışsız ayar menüsü yok. Gayet basit kullanımı kolay bir ayar menüsü var. Viewsonic'in ayar menüsü gibi menüler de deneyimledim bence gayet yeterli. Bi joystick olsa daha kullanışlı olurdu onun dışında bir sıkıntısı yok.

Alt+Tab'a maruz kalmak istemiyorsan monitörün üzerinden yapabilir ayarlarını. Abarttığınız kadar kullanışsız ayar menüsü yok. Gayet basit kullanımı kolay bir ayar menüsü var. Viewsonic'in ayar menüsü gibi menüler de deneyimledim bence gayet yeterli. Bi joystick olsa daha kullanışlı olurdu onun dışında bir sıkıntısı yok.
Elimi monitörün altındaki kısma sokup oradan oraya basıp sonra bir daha başka şeylere basmak çok zahmetli açıkçası, bunu da savunmanın manası yok. Ayarla uğraşılacak ise G24F-2 her türlü önde, joystick çok kolaylık sağlıyor.

Elimi monitörün altındaki kısma sokup oradan oraya basıp sonra bir daha başka şeylere basmak çok zahmetli açıkçası, bunu da savunmanın manası yok. Ayarla uğraşılacak ise G24F-2 her türlü önde, joystick çok kolaylık sağlıyor.
Öyle olsun ne diyeyim :)

Oyun içinde niye Alt+Tab'a maruz kalalım ki hocam. Gigabyte'ın da var zaten ama önemli olan işlevsellik. Yeri geliyor önemli yerde şurası siyah, parlak, renksiz gibi hissedip değişiyorum. Ayar menüsü dediğim gibi kullanılacaksa G24F-2, kullanılmayacaksa AOC monitör tercih edilebilir.

AOC'ta DP çıkıyor mu kutudan Gigabyte'den çıkmadığını duydum?

Gigabyte'da çıkmıyor evet. Ben harici aldım fakat gerek de yokmuş HDMI ile 180Hz alıyorum sabit fakat FreeSync tarzı şeyler devre dışı kalıyor mu hiçdikkat etmmedim. DP ile kullanıyorum.

Acaba AOC'tan çıkıyor mu çünkü aralarında pek bir fark yok gibi ona göre pivota göre AOC alacağım DP vb yoksa uğraşmamak için G24F 2 alacağım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı