Hayır arkadaşlar yazıların 2'şer 3 tane olmasının sebebi benim scrol tuşuyla hızlı bir şekilde yukarı aşağı yaparak oluşan sol taraftaki sarımtrak ve siyah kareleri göstermek içinde yaziların 2'şer 3 tane olmasinın sebebi scrol tuşuyla bölümleri hızlıca yukarı aşağı yapmamdan kaynaklanıyor ben sol tarafta oluşam sarımtraklığın ve siyah karelerin neden oluştuğu sormuştum paylaştığım fotoğraf çektiğim bir videodan screnshot scrol tuşunu hızlı bir şekilde yukari aşağı yaptığımda ekranımın sol tarafında resimde de görüldüğü üzere şekiller çıkıyor ben bunu anlatmak istemiştim.
Hayır arkadaşlar yazıların 2 şer 3 tane olmasının sebebi benim scrol tuşuyla hızlı bir şekilde yukarı aşağı yaparak oluşan sol taraftaki sarımtrak ve siyah kareleri göstermek içinde yaziların 2 şer 3 tane olmasinın sebebi scrol tuşuyla bölümleri hızlıca yukarı aşağı yapmamdan kaynaklanıyor ben sol tarafta oluşam sarımtraklığın ve siyah karelerin neden oluştuğu sormuştum paylaştığım fotoğraf çektiğim bir videodan screnshot scrol tuşunu hızlı bir şekilde yukari aşağı yaptığımda ekranımın sol tarafında resimdede görüldüğü üzere şekiller çıkıyor ben bunu anlatmak istemiştim
yazıların o şekilde olmasının sebebi scrolla hızlı bir sekilde yukari aşağı yapmam ekranımın sol tarafında oluşan siyah kareler ve sarımtraklıklar sadece scrol tuşumu hızlıca yukarı aşağı yaparken oluşuyor bende bunu anlatabilmek için böyle bir sey yaparak fotoğraf attım.
yazıların o şekilde olmasının sebebi scrolla hızlı bir sekilde yukari aşağı yapmam ekranımın sol tarafında oluşan siyah kareler ve sarımtraklıklar sadece scrol tuşumu hızlıca yukarı aşağı yaparken oluşuyor bende bunu anlatabilmek için böyle bir sey yaparak fotoğraf attım.
ben orayı anlatmaya çalışmıştım yanlışlık olmuş ghostingi biliyorum nasıl olduğunu ve testlerde sorun yok gösteriyo ama netflixte bölümler arasında scrol tuşumu hızlı bir şekilde yukari asağı yaptığımda ekranımın sol tarafında sarımtrak renkler ve siyah kareler oluşuyor anlık olduğu için video cekmistim ama video foruma paylaşamadığım için videodan denk geldiği kısmı durdurup ss almak zorunsa kaldım ve sorunun neyden kaynaklandığını sormuştum
ben orayı anlatmaya çalışmıştım yanlışlık olmuş ghostingi biliyorum nasıl olduğunu ve testlerde sorun yok gösteriyo ama netflixte bölümler arasında scrol tuşumu hızlı bir şekilde yukari asağı yaptığımda ekranımın sol tarafında sarımtrak renkler ve siyah kareler oluşuyor anlık olduğu için video cekmistim ama video foruma paylaşamadığım için videodan denk geldiği kısmı durdurup ss almak zorunsa kaldım ve sorunun neyden kaynaklandığını sormuştum
@Froda Siyah kutucuklar oluşmuş. Buna ekran kartı, kablo ve monitör neden olur?
Anlattığına göre her zaman yapıyor bunu.
Mantıken görüntü ekran kartından alınır. Kablo ile aktarılır ve monitör ile izlenir.
Tavsiyem monitörü farklı bir sistemde farklı bir kablo ile deneyin.
Çünkü AOC'ya da aldığın yere sorsan bile, mağazaya getirin diyecek. Emin olmak lazım.