AOC 24G2U 24" 1MS 144Hz Alınır Mı?

Ben, benim monitörü iadeye verdim. Keske sana satsaydim ayni fiyata. Ne ölü piksel ne de baska bir problem vardi ter temizdi. Ama iade etmek zorunda kaldim hediye yeni monitor gelcek diye. Kac aydir neler cektin cildirmamak elde değil.
Bu arada QP bilişim gerçekten harika bir site. Itopya sanirim dedikleri gibi iadeyi tekrae satışa koyuyolar kimileri 1 ölü piksel diye göndermiyor ya denk gelir diye yapiyolar heralde.

garanti süresi içinde sorgusuz sualsiz panel değişimi isteyebiliyor muyuz? piksel politikaları en az 3-5 ölü piksel olması gerektiği söylerken?

garanti süresi içinde sorgusuz sualsiz panel değişimi isteyebiliyor muyuz? piksel politikaları en az 3-5 ölü piksel olması gerektiği söylerken?
Sorgusuz sualsiz değil. Ölü piksel bulunması gerekli. Firma politikaları 3 der 5 der bunları iplemiyorum. Kanuna göre 1 ölü piksel yeterlidir.

Ben kara cumada aldım 1000TL ye sıkıntı çıkmadı hoş kullanıyorum İtopyadan almıştım

FreeSync var tabii ki.
Hocam merhabalar. Ekranınızı nano mikrofiber bez ile temizler misiniz , kartonun içerisindeki küçük parçacıklar ekrana yapışarak beni de yanıltmıştı. 3 Adet ölü piksel var sanıyordum. Tam tamına ölü piksel gibi görünüyordu. Bu ekran temizleme beziyle temizledikten sonra 2 tanesi kaybolmuştu. Diğer ölü piksel ise gerçekti. Sonbir ihtimal...Deneyin. Yaşadığınız sorunu çok iyi anlıyorum aynılarını yaşadım. Kusursuz ürün almak sizin hakkınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…