Tarih belli mi?Evet çünkü ne alacaklarını kendileri bilmiyor
@CanerX bildiğim kadarıyla IPS olarak gerçek 1 ms ve kaliteli panel ile gelecekler.
Aylardır bu gün çıkar diye bekliyoruz.Tarih belli mi?
Aylardır bu gün çıkar diye bekliyoruz.
Garip bir şekilde hala bekliyoruz
27 inç var 24 yok ve bilmiyorum kısacası![]()
Ben ne yaptiysam ghosting sorunu yaşatmadi cihaz. Gecikme konusu 3 4 arasi doğrudur. Panel ips ama ortadan bakinca en sag ve sol köşeler çok minik golgeleniyor tabi monitöre uzak bakicaksan biraz 50cm ve ustunde o problem yasanmaz. Ips monitore gore bakis acilari sagdan soldan bakinca solmuyor renkler tn gibi ama golgeleniyor bu da oyuncu icin problem degil. Kisacasi guzeldi hostu ama parlakligi can sikici dereceydi sevmiyordum parlak monitor binevi okuduysaniz benim ayarlari yaparsiniz en az parlak ve stabil goruntu ayarlamistim.32 sayfayı da üşenmeden tek tek okudum. Arkadaşlar ben rx 5700lü sistem toplayacağım monitör için de bunu düşünüyorum. Genelde fps oyunları oynuyorum. Gecikme için ortalama 4ms demişsiniz benim için o çok önemli değil ama çıkış tepkime süresi mi ne varmış. Şimdi benim sorum bu çıkış gecikme süresi fazla mı? Ki firma bunu 4 küsür ms olarak yazmış ama emin olmak istedim. Bir diğer sorum da ghosting sorunu var mı? Kullananlar cevaplayabilirse çok müteşekkir olurum.
Asus TFU IPS yazarsaniz cikacaktir27 inchin modeli nedir?
Teşekkür ederim hocam bir sorum daha var. Monitörün paneli mat mı parlak mı?Ben ne yaptiysam ghosting sorunu yaşatmadi cihaz. Gecikme konusu 3 4 arasi doğrudur. Panel ips ama ortadan bakinca en sag ve sol köşeler çok minik golgeleniyor tabi monitöre uzak bakicaksan biraz 50cm ve ustunde o problem yasanmaz. Ips monitore gore bakis acilari sagdan soldan bakinca solmuyor renkler tn gibi ama golgeleniyor bu da oyuncu icin problem degil. Kisacasi guzeldi hostu ama parlakligi can sikici dereceydi sevmiyordum parlak monitor binevi okuduysaniz benim ayarlari yaparsiniz en az parlak ve stabil goruntu ayarlamistim.
Asus TFU IPS yazarsaniz cikacaktir
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.