AOC 24G2U alınır mı?

Ghosting sorunu kronik olan bir modeldir. Bütçe nedir ? Aradığınız monitör ne gibi bir özellik olsun istersin ?

Yaklaşık 1.5 senedir AOC 24G2U modelini kullanıyorum. Ben oldukça memnun kaldım. Şimdiye kadar herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bu model ile ilgili sorunuz varsa elimden geldiği kadar cevaplamaya çalışırım. Yalnız bir alıcı olarak memnuniyet yorumlarından ziyade şikayet yorumlarını da okumanızı tavsiye ederim. Bir üründen memnun kalan kullanıcılar genelde sorun yaşamama garantisi vererek tavsiye edebiliyor maalesef forumlarda.

Ben kullanıyorum. Hiçbir sıkıntısı yok. 144 hz ve 1ms in hakkını veriyor. Ama şöyle bir durum var. Bu monitör 1 ms mprt. bu değerin gtg olması daha iyi ancak büyük ihtimalle algılayamazsın bile. O yüzden çok önemli de değil. Pivot işlevi çok başarılı. Ayarları detaylı. Bir sürü oyun moduna özel önayar var. İstersen kendine göre de ayar yapabiliyorsun. Overdrive var. Bunun da tek sıkıntısı ultraya alırsan overdriveyı parlaklık yarıya düşüyor. Ancak bu çoğu modelde var. Ben strongda kullanıyorum overdrive ve iyi hissettiriyor.

Ben kullanıyorum. Hiçbir sıkıntısı yok. 144 hz ve 1ms in hakkını veriyor. Ama şöyle bir durum var. Bu monitör 1 ms mprt. bu değerin gtg olması daha iyi ancak büyük ihtimalle algılayamazsın bile. O yüzden çok önemli de değil. Pivot işlevi çok başarılı. Ayarları detaylı. Bir sürü oyun moduna özel önayar var. İstersen kendine göre de ayar yapabiliyorsun. Overdrive var. Bunun da tek sıkıntısı ultraya alırsan overdriveyı parlaklık yarıya düşüyor. Ancak bu çoğu modelde var. Ben strongda kullanıyorum overdrive ve iyi hissettiriyor.
Ghosting var mı?

Ghosting konusunda da ben de öyle bir şey yok. Ancak tüm monitörlerde olduğu gibi bazı insanlarda bu durum çıkabilir. %100 çıkmayacak diye bir durum yok. Bu modelden modele göre değişir. Kiminde fazla çıkar kiminde az.

Ghosting konusunda da ben de öyle bir şey yok. Ancak tüm monitörlerde olduğu gibi bazı insanlarda bu durum çıkabilir. %100 çıkmayacak diye bir durum yok. Bu modelden modele göre değişir. Kiminde fazla çıkar kiminde az.

Hocam ghosting cikarsa aldığım yere iade mi etmem lazım yoksa başka bir şekilde çözülebilir mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı