AOC 24G2U/BK Monitör alınır mı?

Highward

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bu monitör alınır mı arkadaşlar? Günde 4 5 maç fps oyunu oynayan onun haricinde ets 2 vs oynayan YouTube, dizi, film takılan biriyim. Ghosting sorunu olmasın istiyorum tepki süresi ve benim için çok çok önemli değil. Çünkü e sporcu falan değilim. Bu monitörden kullanan deneyim sahibi arkadaşlar varsa yardımcı olabilirlerse sevinirim.

Kullanıyorum. Hiçbir şikayetim olmadı. Memnun olursun ancak o fiyata daha ucuzlarını da bulabilirsin. Ama AOC gözümde monitör markaları arasında en iyisidir. Alırsan da pişman olmazsın ama bütçeyi indirip başka markalara da yönelebilirsin.
Güncelleme: Bu dediklerim normal model içindi ama BK modelini alıyormuşsun. O zaman yukarıda ki ürüne yönelmen daha iyi olur.

Bunu sipariş ettim zaten ama ghosting vs oluyormuş diyorlar o yüzden hani gelir ve ghosting çok gözüme batarsa iade edip başka monitör almayı düşünebilirim diye önden bilgi sahibi olmak istedim
Yakın fiyata şu var:

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı