AOC 24G2U Gaming Monitör Nasıldır?

Merhaba almanı önermem ACER marka olan aynı özellikteki monitörü yaklaşık 50 tl daha ucuza veya pahalıya alabilirsin
Daha ucuz
Acer markanın pivot özelliğe sağa sola döndürme gibi özelliklerinin olmadığını belirtmek isterim.

Arkadaşlar bahsettiğiniz model tn aoc ips arkadaş acerin ips monitörü yerine tn atmış.
arada iki ips modelde 50 değil 100 lira bile fark olsa ergonomi,kullanım kolaylığı,çeşitliliği için alınır.

Artık şansımıza ne çıkacak bilemiyorum. Ben bir adet aldım bu fiyata makul gibi duruyor. Özelliklerine göre oldukça bilmiyorum ilgili monitörün servis durumu ve hizmet kalitesi nasıl TÜRKİYE şartlarında. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Bu fiyata alabileceğiniz en iyi monitördür kendisi yanlız ilk partide sanırım ölü piksel problemi çıktı bu parti nasıldır bilmiyorum .
Bu arada ips ile tn kiyas kabul etmez ips i gören bidaha tn e dönüp bakmaz.

Valla aldım bende, daha da ucuzlamaz artık dedim. Yeni 2k sistem toplarım planlarım vardı yalan etmiş oldum onu, tabi teknoloji gelişeceği için 4k ya geçerim artık napim. Maksat Freesync kullanmak, yırtılmalar eski 60hz monitörde çok sinirimi bozmaya başlamıştı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı