PC varken neden konsol?

PS5 için konuşuyorum ben bildiğim kadarıyla PS5 kırılmadı.
Çok kez kırıldı ama her yeni sürüm ile tekrar tekrar...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

PS4 de offline'a dönüyordu konsol, 5'te de öyledir yüksek ihtimal. Kırıkların fiyatları daha yüksek, ve PS5'in kırığı TR'de bulunur mu bilmiyorum.
PS4'ü kırması çok kolaydı eğer o sürüm kırıldı durumda. PS5 içinde sanırsam aynı, gene tek bir Flash Bellek ve PC ile kırılıyor. Tabi sürümün açığının çıkması lazım.
Kırığa fahiş fiyat yerine, dolaba kaldırmak daha mantıklı. Yada eski stokları kovalamak lazım.

PS5'te büyük ihtimalle Offline oluyordur ama gene korsan uygulamalar veya Browser ile internet çalışıyor.

Vallahi Amerika'da tırınde 200 dolara aldığı Series S'den Fortnite Forza Call of Duty falan oynamak büyük lüks bir de ufacık konsol el kadar. Bunu bir bilgisayarla yapamazsın.

Bence PS5 Türkçe yama yapılabilse on numara cihaz olurdu, bende bilgisayar ve PS5 var alalı 1 yıl oldu sadece 5 oyun oynamışım onlarda Türkçe alt yazı olanlar.

Eğer iyi bilgisayarı olanlar İngilizcesi olmayanlar PS5 almamalı sıkılıyor insan.

@Deiinzz @Kasım_0 Playstation da paylaşımlı hesap ticareti yok mu?

PS da en iyi CD takas sistemi vardı. Özellikle PS4 dönemleri çok kullandım. Facebook guruplarında az gezmedim hani : D

Ama gel gelelim PS5 de bu işi bitirdiler neredeyse. Adamların hesap paylaşımdan daha iyi bir sistemi vardı. Yazık oldu. Günümüzde PS5 almak mantıksız, hem oyun fiyatı hem kısıtlayıcı modlama etc.
Bunu PS4 Pro sahibi olarak söylüyorum. En azından sahibiydim : )

Hocam çok rahat 17-18k ya deck bulabiliyorsunuz. Ha gidip trendyoldan bakarsanız, satıcılar stok azlığından max 20k lık aleti 30 a satar tabi. Orasını bilemem. Oled bile olsa olsun olsun 27k hani 10k havadan ver.
İkinci elde tabii bulursun da ikinci ele girersek çıkamayız herşeyin ikinci eli var. Problem aradaki önemli farklar Nintendo oyunlarını oynamak için alıyor millet Switch gibi aletleri. PC kütüphanesi isteyen adam alır ancak Deck'i herkeste de dolu Steam kütüphanesi yok.

İkinci elde tabii bulursun da ikinci ele girersek çıkamayız her şeyin ikinci eli var. Problem aradaki önemli farklar Nintendo oyunlarını oynamak için alıyor millet switch gibi aletleri. PC kütüphanesi isteyen adam alır ancak Deck'i herkeste de dolu Steam kütüphanesi yok.

Dolu Steam kütüphanesine gerek yok. PC'den oynanan her oyun deck de de oynanıyor. Switch oyunlarını da Switch'den daha kaliteli bir şekilde oynayabiliyorsun. Ayrıyeten enflasyon ülkesinde yaşıyoruz. 2. el bu ülkede olmazsa olmaz oldu neredeyse. Deck in tek skıntısı sadece 2. el pazarında olması. Resmi satışı yok, hani bir şey olsa alete tamirciye gider en fazla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı