AOC 24G2U HDMI ile 144 Hz almak

Anladım galiba bu sefer o zaman bunu aldığımda bir problem yaşamayacağımı umuyorum laptobun HDMI'si 2.0 tekrardan teyit ettim ayrıca monitörün kutusunda HDMI'de geliyor onunla bağlayacağım zaten hayırlısı artık hocam çok teşekkür ederim bilgilerin için yarın siparişi veriyorum

Hala 120 Hz değil mi kullanıyorsununuz laptobun HDMI girişi versiyonu nedir ve kullandığınız HDMI kablo kutıdan çıkan mı?

Hala 120 Hz değil mi kullanıyorsununuz laptobun HDMI girişi versiyonu nedir ve kullandığınız HDMI kablo kutıdan çıkan mı?
Evet, halen 120Hz kullanmaktayım. HDMI versiyonu bilmiyorum ama bir kaç forumdan 2.0 desteklemediğini okudum(Asus ROG GL752vw) sanırım 1.4. İçinden çıkan HDMI kablosu ile kullanıyorum.

Evet, halen 120Hz kullanmaktayım. HDMI versiyonu bilmiyorum ama birkaç forumdan 2.0 desteklemediğini okudum(ASUS ROG GL752VW) sanırım 1.4. İçinden çıkan HDMI kablosu ile kullanıyorum.

Seni de yordum son bir soru sorabilir miyim çünkü bende alacağım monitörü artık bende 120 Hz'e razı geleceğim. G-Sync veya freesnync teknolojisini kuşlanabiliyor musun HDMI kablo 120 Hz ile

Ayrıca laptobunun HDMI'si 2.0 aynı durumdayız. Bir de 2.0 bir kabloyla deneme şansın oldumu bir ümit işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…