AOC 24G2U HDMI ile 144 Hz almak

İstisna durumlar mevcut mesela bazı üreticiler üst donanım koymasına rağmen kilit bırakabiliyor.
Örnek: [Çözüldü] Acer KG241PBIIP monitörün HDMI girişi 2.0 mı? - Technopat Sosyal
HDMI 1.4 ama 120Hz kilidi var HDMI ile.

Anladım galiba bu sefer o zaman bunu aldığımda bir problem yaşamayacağımı umuyorum laptobun HDMI'si 2.0 tekrardan teyit ettim ayrıca monitörün kutusunda HDMI'de geliyor onunla bağlayacağım zaten hayırlısı artık :D hocam çok teşekkür ederim bilgilerin için yarın siparişi veriyorum :)
 
Hocam yanlış bir şey demek istemem daha iyi bilenler vardır mutlaka ama ben sana kullanıcı olarak yaşadığımı anlatayım. Bir hafta olmadı alalı bende laptopa bağladım içinden çıkan HDMI ile aynı şekilde Display Port girişi benim loptopta da yok. HDMI ile en fazla 120 Hz alabildim. 144 için DP ile bağlaman lazım diye gördüm. Kutudan hem HDMI hem de DP çıkıyor. Bana göre tek eksisi sesi başka türlü bir sıkıntı yaşamadım.

Hala 120 Hz değil mi kullanıyorsununuz laptobun HDMI girişi versiyonu nedir ve kullandığınız HDMI kablo kutıdan çıkan mı?
 
Evet, halen 120Hz kullanmaktayım. HDMI versiyonu bilmiyorum ama birkaç forumdan 2.0 desteklemediğini okudum(ASUS ROG GL752VW) sanırım 1.4. İçinden çıkan HDMI kablosu ile kullanıyorum.

Seni de yordum son bir soru sorabilir miyim çünkü bende alacağım monitörü artık bende 120 Hz'e razı geleceğim. G-Sync veya freesnync teknolojisini kuşlanabiliyor musun HDMI kablo 120 Hz ile

Ayrıca laptobunun HDMI'si 2.0 aynı durumdayız. Bir de 2.0 bir kabloyla deneme şansın oldumu bir ümit işte :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı