Çözüldü AOC 24G2U mikrofon girişi çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aiwendill

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar,

AOC 24G2U monitörümü HDMI ile bilgisayarıma bağladım ve Bu yazıcı kablosunu kullanıyorum. Elimde Razer Hammerhead Duo kulak içi kulaklık mevcut. Kulaklığımın tek çıkışı mevcut. Bu kulaklık mikrofon ayırıcıyı satın aldım ve bugün geldi. Fakat ayırıcıyı takmama rağmen sonuç alamadım. Kulaklığımın mikrofonu hala çalışmıyor. Monitörümün driverı güncel. Mikrofonumun çalışması için ne yapmalıyım?

Yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Mikrofonu o monitöre takarak kullanmak mümkün değil. Çünkü monitörde mikrofon girişi yok. Bir adet kulaklık çıkışı var. Onun yanındaki jak ise monitöre harici olarak ses verilen jak olarak (line in) biliyorum. Eğer HDMI veya DP ile monitör kullanılırsa sesi ekran kartından alacağı için gerek kalmıyor. Öbür türlü bir aux kablosu ile o jakı kullanarak monitöre ses verilebilir.

Monitörden kasaya doğru ses bağlantısı mevcut değil zaten. HDMI veya DP bağlantılarının öyle bir mahareti yok. Ses sadece tek yönlü iletilir.
Mikrofonu o monitöre takarak kullanmak mümkün değil. Çünkü monitörde mikrofon girişi yok. Bir adet kulaklık çıkışı var. Onun yanındaki jak ise monitöre harici olarak ses verilen jak olarak (line in) biliyorum. Eğer HDMI veya DP ile monitör kullanılırsa sesi ekran kartından alacağı için gerek kalmıyor. Öbür türlü bir aux kablosu ile o jakı kullanarak monitöre ses verilebilir.

Monitörden kasaya doğru ses bağlantısı mevcut değil zaten. HDMI veya DP bağlantılarının öyle bir mahareti yok. Ses sadece tek yönlü iletilir.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı