AOC 24G2U monitör incelemesi

Monitörün driverını kurmak artı bir özellik sağlar mı?
Genele vurursak bazı özelliklerin aktifleşmesini sağlayabilir. Fakat ben aldığım gibi sürücüsünü kurdum diyebilirim, aralarında bir fark oluyor mu bilmiyorum.

@Thermes I-Menu'yü şimdi inceleme fırsatı buldum. Görselde işaretlediğim 3 seçenek dışında hiçbirisi çalışmıyor. Belki G-Menu kurulu olduğu içindir diye düşünüp kaldırdım, öyle denedim. Yine aynı. Yeni modeller için tam desteği G-Menu sunuyor sanırım.

Ben de nispeten yeni bir kullanıcı olsam da bu monitöre LG22MK400H-B'den geçtim. TN paneldi ve artık arkadaşlarımda gördüğüm IPS panelden sonra değiştirmek istedim, tercihimi AOC 24G2U'dan yana kullandım. Ben de birkaç şey eklemek istiyorum;
Parlaklık bence gayet iyi, ben genelde %50 civarında kullanıyorum. Geceleri sıfıra kadar çekiyorum. IPS glow köşelerde var ama siyah sahnelerde falan denk geliyorum ve rahatsız etmiyor.
Bu kabloyu aldıktan sonra monitördeki 3.0'ları kullanabiliyorum ve hızlı şarj edebiliyorum, bu çok iyi oldu.
Monitördeki hoparlörler çok ses vermese de hoparlör alana kadar idare edebilecek seviyede. Ben 2 aydır monitörün hoparlörünü kullanıyorum.
Kısaca bu fiyata alınabilecek güzel bir monitördür kendisi. Rengi, şekli ve standı dahil olmak üzere pişman etmeyeceğini düşünüyorum. Bu arada ölü piksel bana denk gelmedi. İnceleyen arkadaşın eline sağlık, çok güzel olmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…