AOC 24G2U monitörde çizgi

mrcek98

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, yaklaşık 3 ay önce aldığım monitörde fotoğraflardaki gibi düz bir çizgi çıkıyor fakat sürekli kalmıyor. Arada gelip gidiyor. Ne ile alakalıdır bilginiz var mı?

@EgeN7 hocam siz de kullanıyordunuz nedir, ne değildir biliyor musunuz?

Dosya Ekleri

• 726B8053-7115-4D39-AF2D-3BD7F6408D7B.jpeg
    726B8053-7115-4D39-AF2D-3BD7F6408D7B.jpeg
    57,7 KB · Görüntüleme: 173
  • 0E30B7E7-0018-4B4C-AF86-48843774BCDC.jpeg
    0E30B7E7-0018-4B4C-AF86-48843774BCDC.jpeg
    161,5 KB · Görüntüleme: 171
Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu ilk defa görüyorum, ben böyle bir şey yaşamadım. Monitörden mi yoksa bilgisayardan mı kaynaklı, o da şüpheli.

Aşağıda bir video var, tam aynısı değil ama belki çözüm işe yarar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu ilk defa görüyorum, ben böyle bir şey yaşamadım. Monitörden mi yoksa bilgisayardan mı kaynaklı, o da şüpheli.

Aşağıda bir video var, tam aynısı değil ama belki çözüm işe yarar.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ya 2-3 saattir yok mesela ekran kartından mı kaynaklı acaba diye düşündüm. Akıl sır erdiremedim ki öyle dakikalarca kaldığı olmadı hiç çıktı 5-10 saniye durdu sonra gitti. Birkaç kez daha çıktı gitti falan en fazla 1 dakika durmuştur. Ama 2-3 saattir açık ekran tekrarlamadı. Bu videoda yazanları deneyeyim tekrarlarsa ekran kartından olma ihtimali var mıdır acaba? Yeni alınan bir üründe neden olur ki böyle şeyler
Bugün 2 saat Cyberpunk oynarken şöyle 1-2 dakika çıktı ekrana sonra yine gitti. Monitörü mü ekran kartını mı yoksa başka bir donanımı mı servise yollamalıyım bilemedim

Son düzenleme:
Ya 2-3 saattir yok mesela ekran kartından mı kaynaklı acaba diye düşündüm. Akıl sır erdiremedim ki öyle dakikalarca kaldığı olmadı hiç çıktı 5-10 saniye durdu sonra gitti. Birkaç kez daha çıktı gitti falan en fazla 1 dakika durmuştur. Ama 2-3 saattir açık ekran tekrarlamadı. Bu videoda yazanları deneyeyim tekrarlarsa ekran kartından olma ihtimali var mıdır acaba? Yeni alınan bir üründe neden olur ki böyle şeyler
Bugün 2 saat Cyberpunk oynarken şöyle 1-2 dakika çıktı ekrana sonra yine gitti. Monitörü mü ekran kartını mı yoksa başka bir donanımı mı servise yollamalıyım bilemedim
Bu monitör modelinde kronik bir sorun diye biliyorum. Herkeste çıkmıyor gerçi fakat çıkanlarda bir hayli fazla. Garantiye yolla bence.

Bu monitör modelinde kronik bir sorun diye biliyorum. Herkeste çıkmıyor gerçi fakat çıkanlarda bir hayli fazla. Garantiye yolla bence.
Öyle yapacağım 3-5 gündür çıkmıyor bu çizgi yine de finallerim bittikten sonra yollayacağım garantiye ne olur ne olmaz.

Henüz göndermedim sınavlarım ve bitirme teziyle uğraştığımdan dolayı ama göndereceğim. Gönderdikten sonra işleyen süreci buraya mutlaka yazarım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı