AOC 24G2U monitörde ghosting

Lory7

Hectopat
Yer
Niğde
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kalite neden düşük oldu anlamadım umarım böyle anlaşılır.
@Saint Lucia 1ms olayını nasıl yapacağımı da anlatırsanız sevinirim hocam.

Dosya Ekleri

• 0e722df5-fd05-4b36-a752-d62c09fb52be.jpg
    0e722df5-fd05-4b36-a752-d62c09fb52be.jpg
    201,4 KB · Görüntüleme: 44

Kalite neden düşük oldu anlamadım umarım böyle anlaşılır.
@Saint Lucia 1ms olayını nasıl yapacağımı da anlatırsanız sevinirim hocam.

Hocam yapmayın Allah aşkına. Sıfır ghosting var monitörde. Baksana UFO ne kadar temiz akıyor. Bir ara IPS panelde nasıl ghosting olur diye içim içimi yiyordu. 😃

OSD menüsünde MPRT ayarı olacak görürsün. Düşük input lag modu var. Parlaklığı düşürecektir yalnız.

Hocam yapmayın Allah aşkına. Sıfır ghosting var monitörde. Baksana UFO ne kadar temiz akıyor. Bir ara IPS panelde nasıl ghosting olur diye içim içimi yiyordu. 😃

OSD menüsünde MPRT ayarı olacak görürsün. Düşük input lag modu var. Parlaklığı düşürecektir yalnız.

Önceden eski bir telefonumun kamerasıyla çekmiştim ondan mı öyle geldi acaba.
Düşük input lag ı bulamadım OSD menüsünde zaman aşımı diye bir ayar vardı onu 5'e çektim bir de mol. Hatırlat diye bir ayar var.

Önceden eski bir telefonumun kamerasıyla çekmiştim ondan mı öyle geldi acaba.

Olabilir. Çünkü 2 sene önce F/P bandında zirve yapmış hala daha beğendiğim bir model monitör kullanıyorsun. Ghosting imkansızdı. Diğer konuda adama ghosting var yazdın bir de.Kızsam yeridir. 😅

Genel olarak memnun musunuz peki ? Siyahları olsun gece kullanımı olsun. Gece gözler yorulmasın diye parlaklığı kısınca ekran net bir şekilde gözüküyor mu merak ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı