AOC 24G2U monitörde ölü piksel sorunu

InstaFall

Hectopat
Katılım
19 Temmuz 2014
Mesajlar
78
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar 1 hafta önce AOC 24G2U monitör aldım ve ilk kurduğumda fark etmemiştim bugün 3 adet ölü piksel ile karşılaştım:

pixel.jpg

Bu fotoğraftaki 2 tanesi sadece siyah ekranda fark ediliyor ve yeşil - açık mavi arasında bir renk tonunda, ekran siyah değilse göze çarpmıyor. Bir tane de monitörün sol üst köşesinde beyaz/açık renkteyken sürekli görebildiğim küçük siyah bir piksel var ama fotoğrafta net çıkmadığı için onu koymadım. Bunları düzeltebilir miyim yoksa iade mi etmeliyim? Daha önce hiç internetten aldığım bir şeyi iade etmedim nasıl oluyor bilmiyorum. Ürünü Qp'nin kendi sitesinden aldım. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
IPS monitörlerde bu sorun diğerlerine göre bir tık daha sık görüldüğü için firmalar iade kabul ediyorlar ve bu süreç kolay geçiyor diyebiliyorum. Dolayısıyla aldığınız yere iade edebilirsiniz.
 
Hakkında en çok konu bulabildiğim monitör buydu ve herkes ölü pikselin şans işi olduğunu söylüyordu. Aynı özelliklere sahip ama kesinlikle ölü piksel çıkmayacak bir monitör bilsem onu alırdım.
QP ile iletişime geçebilirsin. İade veya garanti hakkında detaylı bilgi verirler.
Teşekkür ederim, canlı destekle görüştüm, bu saatte bile açıktı. Ürünü gönderirsem değişim yapacaklarını söylediler. Sabah yurtiçi kargoya teslim edeceğim. Başka arkadaşlara yardımcı olması adına konuyu güncellerim. İade/değişim işlemlerinde kargoyu alıcı ödemeli mi seçiyoruz?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı