AOC 24G2U monitörde pikselleşme ve yırtılma oluyor

Ekran kartını ne yazık ki farklı bir cihaza bağlayamıyorum imkanım yok. Anlamadığım nokta şu güvenli modda bilgisayarı kullanırken bu sorun ile kesinlikle karşılaşmıyorum sonuçta kartın fiziksel olarak bir arızası var ise neden güvenli modda bu arıza devam etmiyor anlayamadım.

Güvenli moddayken grafik sürücün kurulu olmaz. Bu sebeple kart max VRAM saat hızlarına çıkamaz çünkü max saat hızını bilmiyor. Şimdilik sorunun semptomları grafik işlemcinin bozuk olması olarak görüyorum. Test etmeden kesin şu sebepten kaynaklıdır gibi birşey söylemek pekala mümkün değil.
 
Güvenli moddayken grafik sürücün kurulu olmaz. Bu sebeple kart Max VRAM saat hızlarına çıkamaz çünkü Max saat hızını bilmiyor. Şimdilik sorunun semptomları grafik işlemcinin bozuk olması olarak görüyorum. Test etmeden kesin şu sebepten kaynaklıdır gibi bir şey söylemek pekala mümkün değil.

Bu arada şunu sormak istiyorum mesela forum sitesinde hiçbir görüntü sorunum yok arka planı beyaz olan görüntüler sıkıntısız ama masaüstü ya da farklı renklerde bir şeyler olunca dediğim sorun hemen başlıyor VRAM artifact sorunuyla alakalı olabilir mi?
ek bir görsel daha vereyim
 

Dosya Ekleri

  • ekran12.jpg
    ekran12.jpg
    285,1 KB · Görüntüleme: 10

Geri
Yukarı