Fiyatı da 1300 küsür TL, IPS panellerin tepkime süresi daha yüksek olur diye biliyorum. Oyun için alacağım, önerir misiniz? 24G1 ve 24G2U arasında kaldım.
Ms önemli değil, önemli olan panel. Sonrasın'da piksel yoğunluğu gibi özellikler gelir. Tabi en başta senin zevkine bağlı. Eğer sadece verdiğin iki model arasında seçim yapacak olursan "24G2U" modelini öneririm. Veya benim gibi sadece panel istiyorsan bu tür monitörlere bakabilirsin.
Ms önemli değil, önemli olan panel. Sonrasın'da piksel yoğunluğu gibi özellikler gelir. Tabi en başta senin zevkine bağlı. Eğer sadece verdiğin iki model arasında seçim yapacak olursan "24G2U" modelini öneririm. Veya benim gibi sadece panel istiyorsan bu tür monitörlere bakabilirsin.
İnternetteki alışveriş sitelerinin çoğu bilgisayar ürünlerinin (monitör anakart RAM) gibi donanımların özellikleri yanlış yazılıyor.
Bu arada Ms özelliği hareketli oyunlarda bayağı fark ediyor. Renkler arasındaki geçiş süresi 4 Ms göre 1 Ms elbette fark yaratır. Normal işlerde o kadar fark yaratmıyor.