AOC 24G2U nasıldır?

ahabraha

Femtopat
Daha fazla  
144 Hz bir monitör almaya karar verdim. Çoğunlukla Valorant ve CS:GO oynayacağım. Bu monitörü almaya karar verdim 1 ms moduna alındığı zaman parlaklık düşüyor mu? Input lagı ne kadar? Bu dediklerimi baz alarak başka bir monitör önerisi yapabilirseniz sevinirim.

Güzeldir. Bu da videosu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

144 Hz bir monitör almaya karar verdim. Çoğunlukla Valorant ve CS:GO oynayacağım. Bu monitörü almaya karar verdim 1 ms moduna alındığı zaman parlaklık düşüyor mu? Input lagı ne kadar? Bu dediklerimi baz alarak başka bir monitör önerisi yapabilirseniz sevinirim.

Konu kilit bence efendim hayırlı uğurlu olsun canavar monitöre sahip oldunuz düşünmeye gerek yok bakınız özelliklerine anlıcaksınız o bütçeye 144 alınmaz. Aryond A27 V1.1 240 Hz Oyuncu Monitörü | Monster Notebook

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı