AOC 24G2U nasıldır?

Buraksss

Centipat
Daha fazla  

Sipariş vermeyi düşünüyorum. Hangisi iyidir? Kullanan var mıdır? Ghosting sorunu falan var mıdır önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşünmeden alabilirsiniz forum'da birçok kullanıcısı olan hep tavsiye edilen modeldir.Pek bir fark yok 144-165 hz sadece curved olup olmamasıda hiç önemli değil güneş alan bir odan yoksa oyun oynarken fark hissetmeyeceksin.

Şahsen kullanıyorum gayet güzel, lakin alacaksan kendin gidip alıp ölü piksel testi yaptır ki sonradan sıkıntı yaşama. Benim şansıma ölü piksel çıkmadı ghosting yok gibi bir şey 1000TL'ye almıştım İtopya'dan kampanya vardı.
Çok uyguna almışsın kardeşim hangi modelini aldın?Ben Amazondan alıcam o yüzden biraz rahatım.

Ghosting olarak iyi durumda, bayağı hızlı bir model. Gerek kalite gerek ergonomi gerek renk olarak oldukça iyi, ben öneririm. Yanlız alttaki aynısının kavislisi değil, çok farklı bir model.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı