Afrojack
Megapat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba. Çift monitör kullanımına geçtim fakat şöyle bir sıkıntım var. Kullandığım uygulamalarda, uygulamadan bağımsız olarak görüntü saliselik gel-git yapıyor. Yani bunu anlatmam tam mümkün mü bilmiyorum ama monitör kapanmıyor, uygulama saliselik kararıp, geri geliyor. Sanki arka planda yoğun bir işlem varmış gibi. Bunu şuna da benzetebilirim sanırım: Uygulama kullanıyorken arka planda bir oyun yükleniyorsa kullandığınız uygulamada ya da farede anlık gel-git olması gibi.
Kullandığım monitörlerden biri AOC 24G2U diğeri de ViewSonic XG2401. her ikisi de Display Port üzerinden bağlı. Kablolarda bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum çünkü aynı problem her iki monitörde oluyor. Monitörlerden herhangi birini tek olarak kullanırsam bu problemi yaşamıyorum. Böyle bir problem yaşayan ve yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.
Kullandığım monitörlerden biri AOC 24G2U diğeri de ViewSonic XG2401. her ikisi de Display Port üzerinden bağlı. Kablolarda bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum çünkü aynı problem her iki monitörde oluyor. Monitörlerden herhangi birini tek olarak kullanırsam bu problemi yaşamıyorum. Böyle bir problem yaşayan ve yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.