bıldırcın Kilopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 362 7 Kasım 2019 #31 16986 dedi: Hayır, 27 inç istiyorsanız onu alın 24'e bakacağınız mesafeden biraz daha uzaktan bakarsanız hiç sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... arada ki farkı mesafeyle tamamlayabiliyorsak ne güzel ki sanırım öyle.
16986 dedi: Hayır, 27 inç istiyorsanız onu alın 24'e bakacağınız mesafeden biraz daha uzaktan bakarsanız hiç sıkıntı çıkmaz. Genişletmek için tıkla... arada ki farkı mesafeyle tamamlayabiliyorsak ne güzel ki sanırım öyle.
A Ali gelturan Kilopat Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 402 11 Kasım 2019 #32 kullananlar ankate katılabilirmi AOC 27G2U vs Asus VG279Q - Technopat Sosyal
bıldırcın Kilopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 362 12 Kasım 2019 #33 Ali gelturan dedi: kullananlar ankate katılabilirmi AOC 27G2U vs Asus VG279Q - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... monitör bugün elime ulaştı biraz kullandıktan sonra bir ayrı incelemede ben açacağım.
Ali gelturan dedi: kullananlar ankate katılabilirmi AOC 27G2U vs Asus VG279Q - Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... monitör bugün elime ulaştı biraz kullandıktan sonra bir ayrı incelemede ben açacağım.
A Ali gelturan Kilopat Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 402 12 Kasım 2019 #34 bıldırcın dedi: monitör bugün elime ulaştı biraz kullandıktan sonra bir ayrı incelemede ben açacağım. Genişletmek için tıkla... Nasıl memnun musun
bıldırcın dedi: monitör bugün elime ulaştı biraz kullandıktan sonra bir ayrı incelemede ben açacağım. Genişletmek için tıkla... Nasıl memnun musun
bıldırcın Kilopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 362 13 Kasım 2019 #35 Ali gelturan dedi: Nasıl memnun musun Genişletmek için tıkla... Evet oldukça memnunum dünden beri. Parlaklığından şüphe ediyordum gördüm ki fazlasıyla yeterliymiş.
Ali gelturan dedi: Nasıl memnun musun Genişletmek için tıkla... Evet oldukça memnunum dünden beri. Parlaklığından şüphe ediyordum gördüm ki fazlasıyla yeterliymiş.
A Ali gelturan Kilopat Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 402 13 Kasım 2019 #36 bıldırcın dedi: Evet oldukça memnunum dünden beri. Parlaklığından şüphe ediyordum gördüm ki fazlasıyla yeterliymiş. Genişletmek için tıkla... Ghosting durumu nedir. Ghosting için yaptın bi ayar varmı
bıldırcın dedi: Evet oldukça memnunum dünden beri. Parlaklığından şüphe ediyordum gördüm ki fazlasıyla yeterliymiş. Genişletmek için tıkla... Ghosting durumu nedir. Ghosting için yaptın bi ayar varmı
bıldırcın Kilopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 362 13 Kasım 2019 #37 Default haliyle çok bir sorun teşkil etmedi benim için. Ama overdrive modları falan var sanırım onunla alakalı.
Default haliyle çok bir sorun teşkil etmedi benim için. Ama overdrive modları falan var sanırım onunla alakalı.
A Ali gelturan Kilopat Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 402 13 Kasım 2019 #38 bıldırcın dedi: Default haliyle çok bir sorun teşkil etmedi benim için. Ama overdrive modları falan var sanırım onunla alakalı. Genişletmek için tıkla... Genellikle böyle ayarlar monitörün görüntü kalitesini düşürür. Gelsede denesem merak ettim. Bugün gelecek sözde. bıldırcın dedi: Default haliyle çok bir sorun teşkil etmedi benim için. Ama overdrive modları falan var sanırım onunla alakalı. Genişletmek için tıkla... Düşün bak 60 hz tn panelden buna geçicem Son düzenleme: 13 Kasım 2019
bıldırcın dedi: Default haliyle çok bir sorun teşkil etmedi benim için. Ama overdrive modları falan var sanırım onunla alakalı. Genişletmek için tıkla... Genellikle böyle ayarlar monitörün görüntü kalitesini düşürür. Gelsede denesem merak ettim. Bugün gelecek sözde. bıldırcın dedi: Default haliyle çok bir sorun teşkil etmedi benim için. Ama overdrive modları falan var sanırım onunla alakalı. Genişletmek için tıkla... Düşün bak 60 hz tn panelden buna geçicem
bıldırcın Kilopat Katılım 27 Haziran 2019 Mesajlar 362 13 Kasım 2019 #39 Ali gelturan dedi: Genellikle böyle ayarlar monitörün görüntü kalitesini düşürür. Gelsede denesem merak ettim. Bugün gelecek sözde. Düşün bak 60 hz tn panelden buna geçicem Genişletmek için tıkla... bende 75 hz 5 ms tn panelden buna geçtim tatmin oluşumu sözlerle anlatamam..
Ali gelturan dedi: Genellikle böyle ayarlar monitörün görüntü kalitesini düşürür. Gelsede denesem merak ettim. Bugün gelecek sözde. Düşün bak 60 hz tn panelden buna geçicem Genişletmek için tıkla... bende 75 hz 5 ms tn panelden buna geçtim tatmin oluşumu sözlerle anlatamam..
A Ali gelturan Kilopat Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 402 13 Kasım 2019 #40 bıldırcın dedi: bende 75 hz 5 ms tn panelden buna geçtim tatmin oluşumu sözlerle anlatamam.. Genişletmek için tıkla... bıldırcın dedi: bende 75 hz 5 ms tn panelden buna geçtim tatmin oluşumu sözlerle anlatamam.. Genişletmek için tıkla... 27 inç almıştın demi kanka sen
bıldırcın dedi: bende 75 hz 5 ms tn panelden buna geçtim tatmin oluşumu sözlerle anlatamam.. Genişletmek için tıkla... bıldırcın dedi: bende 75 hz 5 ms tn panelden buna geçtim tatmin oluşumu sözlerle anlatamam.. Genişletmek için tıkla... 27 inç almıştın demi kanka sen