AOC 24G2U vs ASUS VG24VQ

Şu AOC 24G2U'yu cidden çok merak ediyorum. Monitörüm iade olursa gelen paranın üzerine koyup almayı düşündüğüm monitörler arasında. Diğer düşündüğüm monitör Viewsonic XG2405. AOC'de ölü piksel vb. sorunların yaşanma ihtimali daha yüksekmiş. Doğru mu bu?
Net bir şey söylenemez. Şu an ki monitörümden önce XG2405 aldım ve ölü piksel çıktı iade edip şu an ki monitörümü aldım hatta bunda da çıktı ama değiştirdim :D XG2405 aldığım zaman arkadaşım 24G2U aldı hala kullanıyor onda ölü piksel vs. çıkmadı. Yani XG2405 ve 24G2U için yaygın bir durum sanırım. Alt piksel ölmesi sorunu kronikleşiyor diye duydum ben de ne kadar doğrudur bilemiyorum.

Bende zamanında iki monitör arasında kalmıştım ve ASUS'un tasarım çok hoşuma gittiği için aldım. Pişman değilim, IPS diye AOC diyenler FPS oyunları oynamayacak sanırım. Float istiyorsan AOC, Curved istiyorsan ASUS.

VG24VQ kullanıyorum ve menunum tavsiye ederim.

Bende zamanında iki monitör arasında kalmıştım ve ASUS'un tasarım çok hoşuma gittiği için aldım. Pişman değilim, IPS diye AOC diyenler FPS oyunları oynamayacak sanırım. Float istiyorsan AOC, Curved istiyorsan ASUS.

VG24VQ kullanıyorum ve menunum tavsiye ederim.

Ghosting varmı? Va panel nasıl?

Konuyu sık takip ediyorum, monitörüm bana yakın olduğu için araya klavye ve fareyi sıkıştırmam gerek, 24G2U'nun tek eksi yanı bu sanırım. ASUS ise bana nedense ölü piksellere yapmadığı iadeler yüzünden güvensizlik veriyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı