İksisi arasında kaldım. Hangisini tavsiye edersiniz? Ekran kartı da alacağım. RX 5700 XT ve RTX 2070 Super arasında kaldım ikisine de bütçem yetiyor. NVIDIA alsam GSync kullanamayacağım, AMD alsam ısınma probleminden korkuyorum ama onda da FreeSync avantajım olacak. Sizce hangisini almalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Monitörlerden AOC 24G2U'yu tavsiye ederim. Ekran kartı tarafında ise AMD'nin ısınma sorunu değil, sürücü sorunu var. Sizin şansınıza bağlı olarak sorunlu da olabilir sorunsuz bir şekilde de kullanabilirsiniz. Riske girmek istemiyorum diyorsanız 2070 Super alın. Ayrıca Display-port ile bağlantı yaparak Nvidia ekran kartı ile de FreeSync'i kullanabilirsiniz.
Monitör olarak AOC olanı tavsiye ederim. Ekran kartı olarak da 2070S. Eğer sürücüler ile uğraşırım, daha düşük para veririm derseniz 5700 XT alabilirsiniz.
Monitör olarak AOC olanı tavsiye ederim. Ekran kartı olarak da 2070S. Eğer sürücüler ile uğraşırım, daha düşük para veririm derseniz 5700 XT alabilirsiniz.
Renk kalitesi olarak Samsung daha iyi zaten. Curved monitörlerde görüntü yan taraflarda bozuluyor. Tam bozulma denemez fakat ben ve de bir çok kişi bunu sevmiyoruz. Tabi seveni de çok. Sizin eğiliminizi bilmediğim için kendime göre cevap verdim.
Renk kalitesi olarak Samsung daha iyi zaten. Curved monitörlerde görüntü yan taraflarda bozuluyor. Tam bozulma denemez fakat ben ve de bir çok kişi bunu sevmiyoruz. Tabi seveni de çok. Sizin eğiliminizi bilmediğim için kendime göre cevap verdim.
Bende ömrüm de hiç curved kullanmadım. İlk defa kullanıcam ama bilmiyorum kafam karışık, ikisinin bir karşılaştırma videosu olsa güzel olur aslında fikir verir insana.