AOC 24G2U vs Samsung LC24FG73FQMXUF

Modele acımasız stand eleştirileri mevcut

Acer'e ve HB'ye yanaşmadım, alttaki konuyu gördüm ama bilerek almak istemedim. 1000₺ civarına satıldı 24 inçlik monitör. Biraz şüpheli bir model. Samsung'u da sırf Amazon satıyor diye aldım. Bir şey olduğunda hiç üstelemiyorlar, 1 aylık iade süresi de var. Kafa rahat.
Nedir ilk izlenim? Tutar mısınız iade mi ilk birkaç günlük intiba olarak?
En az 1 hafta daha tutarım. Sonra karar veririm.

Evet amazon iade konusunda çok iyi hatta 2 aya çıkartmışlar süreyi. Fakat hb de iade konusunda sorun çıkartmıyor. Tamam amazon seviyesinde değil ama ben en az 5 adet monitör iade ettim sorun yaşamadan.
1050 liraya satılan 24" modeli idi.
Modele acımasız stand eleştirileri mevcut ☺

Uygun fiyatlı olmasının nedenlerinden biri aslında. Ben her monitörü VESA ile duvara asarım o yüzden sorun ettiğim bir durum değil.
Gerekirse 200 liraya akrobatik monitör ayağı alabilirim sonuçta.

Son düzenleme:
24G2U Modelini 5 gündür kullanıyordum hiç bi sıkıntısı yoktu taaki dün gece monitörü açar açmaz ölü 1 kırmızı pikselle karşılaşıncaya kadar.. değişime vereceğim maalesef bu olay beni çok üzdü.QP den almıştım.

Dosya Ekleri

• unnamed (1).jpg
    1,5 MB · Görüntüleme: 87
  • unnamed.jpg
    949 KB · Görüntüleme: 85
Başlıkta adı geçen Samsung 24" CFG73'e sahiptim. Yanına yine başlıkta geçen AOC 24G2U aldım arkadaşlar. Ürün elime geçtiğinde ikisini yan yana koyup karşılaştıracağım.

AOC 24G2U şu an itopya'da 999₺ + kargo

Hocam hala stokta gösteriyor ama alabilirmiyiz acaba bittimi anlamadım bende alıcam tekrardan. Aldım umarım yine aynısı olmaz.. çok sevmiştim monitörü içimde kaldı almamla birlikte fiyat çıktı heralde sonuncuyu gene ben aldım umarım bişi olmaz gene

Son düzenleme:
Hocam karşılaştırmalarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.

Netlik olayına bi çözüm bulabildiniz mi?

Bende netlikten memnun olmadığım için iade yolladım. 60hz tn panelim daha net görüntü veriyor sen düşün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…