Modele acımasız stand eleştirileri mevcutKeşke bu konuyu daha önce görseydim.
İkisini de değil şu monitörü önerirdim.
Acer Nitro VG271Pbmiipx 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Fiyatı
Acer Nitro VG271Pbmiipx 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Bunun 24" olanı aslında daha uygun fiyatlıydı stokta kalmayınca kazık fiyatlı olan geldi. O yüzden 27" önerdim.
Acer'e ve HB'ye yanaşmadım, alttaki konuyu gördüm ama bilerek almak istemedim. 1000₺ civarına satıldı 24 inçlik monitör. Biraz şüpheli bir model. Samsung'u da sırf Amazon satıyor diye aldım. Bir şey olduğunda hiç üstelemiyorlar, 1 aylık iade süresi de var. Kafa rahat.Keşke bu konuyu daha önce görseydim. İkisini de değil şu monitörü önerirdim. Bunun 24" olanı aslında daha uygun fiyatlıydı stokta kalmayınca kazık fiyatlı olan geldi. O yüzden 27" önerdim.
Acer Nitro VG271Pbmiipx 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Fiyatı
Acer Nitro VG271Pbmiipx 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
En az 1 hafta daha tutarım. Sonra karar veririm.Nedir ilk izlenim? Tutar mısınız iade mi ilk birkaç günlük intiba olarak?
Acer'e ve HB'ye yanaşmadım, bilerek almak istemedim. 1000₺ civarına satıldı bu monitör. Samsung'u da sırf Amazon satıyor diye aldım. Birşey olduğunda hiç üstelemiyorlar, 1 aylık iade süresi var. Kafa rahat.
Modele acımasız stand eleştirileri mevcut ☺
Hocam hala stokta gösteriyor ama alabilirmiyiz acaba bittimi anlamadım bende alıcam tekrardan. Aldım umarım yine aynısı olmaz.. çok sevmiştim monitörü içimde kaldı almamla birlikte fiyat çıktı heralde sonuncuyu gene ben aldım umarım bişi olmaz geneBaşlıkta adı geçen Samsung 24" CFG73'e sahiptim. Yanına yine başlıkta geçen AOC 24G2U aldım arkadaşlar. Ürün elime geçtiğinde ikisini yan yana koyup karşılaştıracağım.
AOC 24G2U şu an itopya'da 999₺ + kargo
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 24G2U ITOPYA'da.www.itopya.com
Hocam karşılaştırmalarınızı sabırsızlıkla bekliyorum.Başlıkta adı geçen Samsung 24" CFG73'e sahiptim. Yanına yine başlıkta geçen AOC 24G2U aldım arkadaşlar. Ürün elime geçtiğinde ikisini yan yana koyup karşılaştıracağım.
AOC 24G2U şu an itopya'da 999₺ + kargo
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör | ITOPYA
AOC 23.8" 24G2U 144Hz 1ms 2xHDMI DP IPS FHD Freesync Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile 24G2U ITOPYA'da.www.itopya.com
Bende netlikten memnun olmadığım için iade yolladım. 60hz tn panelim daha net görüntü veriyor sen düşün.Hocam aynı şeye takılmışız.. Dediğim gibi çok bi deneyimleme şansım olmadı fakat kafamı kurcalayan 2 sorunum var.
Birincisi netlik.. evet aynı problemi yaşıyoruz, en ideal netliği 60 ta yakalıyorum fakat yazılarda anlamadığım bi blurluk var. Fotoğraf için aynı şeyi söyleyemem fotoğraflar gözüme net gözüküyor ama yazılar... Senelerdir sürekli 27' imac ekranında çalışıyorum acaba gözüm buna çok alıştığı için mi bana öyle geliyor diye sorguluyordum.
İkinci sorunum da Hz muhabbeti. Bu muhabbetin benden kaynaklı olması çok yüksek bi ihtimal çünkü çok anladığım konular değil ve önceliğim renklerdi. Hdmi kablo kullandığım için monitör ayarlarında max 120 hz görebiliyorum. Fakat denemek için bi kaç oyuna girdiğimde hep 60 hz karşıma çıkıyo, bi türlü arttıramadım. Dediğim gibi muhtemelen benden kaynaklıdır ama biri yeşillendirirse sevinirim
Bu sadece sizde olan bir problem mi? Bozuk mu yani monitör?Bende netlikten memnun olmadığım için iade yolladım. 60hz tn panelim daha net görüntü veriyor sen düşün.
Kanka kişiden kişiye değişir bu memnun olanda var olmayanda. Sana kalmış bir şey. Deneyimlemen lazım.Bu sadece sizde olan bir problem mi? Bozuk mu yani monitör?