AOC 24G2U 23.8" 144Hz 1ms (HDMI+Display) FreeSync Full HD IPS Monitör Hepsiburada'da satıcı Hepsiburada olarak mevcut, satılıyor şu an.
Ben de Hepsiburada'dan Hepsiburada satıcısı seçip almıştım 8-9 ay önce. Size de öyle yapmanızı tavsiye ederim. Ölü piksel vb. bir sorun çıkması durumunda kolayca iade alıyorlar. Diğer firmalar sorun çıkarabiliyor.Burayı unutmuşumYinede diğerlerine bakarsak pahalı. Teşekkür ederim
Ben de Hepsiburada'dan Hepsiburada satıcısı seçip almıştım 8-9 ay önce. Size de öyle yapmanızı tavsiye ederim. Ölü piksel vb. bir sorun çıkması durumunda kolayca iade alıyorlar. Diğer firmalar sorun çıkarabiliyor.
Evet, 2019 Ekim ayından beri kullanıyorum.Şu an bu monitörümü kullanıyorsunuz? - Kullanıyorsanz kaç yıldır sizde bu monitör
Her hangi bir sorunla karşlaştınız mı? Göz yorma - ölü pixel - işık yansıması falanEvet, 2019 Ekim ayından beri kullanıyorum.
Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ölü piksel çıkmadı. Işık sızması bütün IPS panellerde az ya da çok olur, karanlıkta bakınca görülür. Normal kullanımda rahatsız etmiyorsa sorun olmaz. Göz yormuyor uzun süreler kullanmama rağmen. Ghosting sorunu da yok.Her hangi bir sorunla karşlaştınız mı? Göz yorma - ölü pixel - işık yansıması falan
144Hz 24 inch almak istiyorum çok kararsızım
Teşekkür ederim.Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ölü piksel çıkmadı. Işık sızması bütün IPS panellerde az ya da çok olur, karanlıkta bakınca görülür. Normal kullanımda rahatsız etmiyorsa sorun olmaz. Göz yormuyor uzun süreler kullanmama rağmen. Ghosting sorunu da yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.