AOC 24G2U'dan MSI G274QPFQD'ye geçilir mi?

27 inç istediğin için konu saplantıya giriyor. Elle tutulur 27 inç/240Hz monitör yok desem yeridir. Neden böyle diyorum çünkü bir tane güvenebildiğim HP'den ürün var.
HP Omen 27s (780G5E9) Monitör Yalnız yeni ürün ve kapsamlı inceleme referansı yok İngilizce kaynaklarda. Önerme sebebim, HDR 400 sertifikası var, pivot var, hoparlör var, true 8 bit panel var. Eğer 27 inç istemezsen seçenekler daha çok.
2K monitöre yöneleceksen konu ve öneri değişir. Fikirlerin önemli.
27 şart değil hocam şu an kullandığım monitör 24.5 olarak geçiyor ve memnunum. 2K olayından vazgeçtim. 240 Hz ve üstü sizin tavsiyenizi bekliyorum.

27 şart değil hocam şu an kullandığım monitör 24.5 olarak geçiyor ve memnunum. 2K olayından vazgeçtim. 240 Hz ve üstü sizin tavsiyenizi bekliyorum.

Performansına güvendiğim ve indirimde olduğu için https://www.sinerji.gen.tr/viewsoni...p_epey&utm_medium=cpc&utm_campaign=epey_genel ViewSonic tavsiyemdir. Rtings üzerinde de incelemesi var. Performansı 240Hz'nin hakkını epey veriyor. Ayrıca renk ve HDR performansı da epey başarılı. HDR ile 500 nite ulaşıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı