Monitör ve ekran kartım servise gittiydi. Monitör farklı modelle değişim yapıldı. Ekran kartı temizlenmiş, testleri yapmışlar sıkıntı çıkmamış. Dün servisten teslim aldım ikisini ve eve geldim. Eski monitör 144Hz'di, yeni monitör 165Hz. Valorant, Minecraft falan hiçbir sorun yok ve 165Hz çalışıyordu ama oyundan çıktım, video izlemek için YouTube'a girdim ve ekran gidip gelmeye başladı.
Hatanın videosu:
Ardından 144Hz'e alıp yaptıklarım aynısını yaptım herhangi bir problem yaşamadım. Sürücüleri silip tekrar kurdum. 165 Hz aldigimda tekrar video izlerken böyle oldu. Ardından ekran kartının farklı girişine taktım DP kaplosunu 165 Hz hiçbir sorun yaşamadım. Acaba o port mu bozuk? Ama 144Hz'de sorun yok, bozuk olamaz bence.
Diğer portlardada aynı sorun var ama daha az oluyor acaba işlemci ekran kartı anakart falan mi desteklemiyor 165Hz'yi.
Anakart:
Gigibyte B450 S2H mi neydi.
Ekran kartı:
Gigibyte GTX 1660 OC 6 GB.
İşlemci:
AMD Ryzen 5 3500.
Hatanın videosu:
Ardından 144Hz'e alıp yaptıklarım aynısını yaptım herhangi bir problem yaşamadım. Sürücüleri silip tekrar kurdum. 165 Hz aldigimda tekrar video izlerken böyle oldu. Ardından ekran kartının farklı girişine taktım DP kaplosunu 165 Hz hiçbir sorun yaşamadım. Acaba o port mu bozuk? Ama 144Hz'de sorun yok, bozuk olamaz bence.
Diğer portlardada aynı sorun var ama daha az oluyor acaba işlemci ekran kartı anakart falan mi desteklemiyor 165Hz'yi.
Anakart:
Gigibyte B450 S2H mi neydi.
Ekran kartı:
Gigibyte GTX 1660 OC 6 GB.
İşlemci:
AMD Ryzen 5 3500.
Son düzenleme: