Sahibinden.com satıcısının güvenilir olduğu nasıl anlaşılır?

Hocam basit bir çözüm var. İlana yakın oturuyorsa fiziki inceleme başka hiç bir güven şartı olamaz intermet satışlarında.
Konum olarak çoğu kişiye terste kalan bir yeri vermiş, kapora dolandırıcılığı da yapılmaya çok müsait. Kafası çalışan adam her türlü dolandırır. 500TL bile kapora almış olsa günde 4 kişiye yapsa ayda 60k yapar.

Param Güvende sistemi güvenli değildir açıkları olan riskli bir sistemdir, mümkünse İstanbul'daki bir tanıdığınıza elden aldırmaya çalışın.

Hayır, bak sen de düştün tuzağa. Satıcı güvenilir mi değil mi bu konuda bir şey demiyorum. Fakat güven kriterlerin yanlış.

1- 2011’den beri üye ve param güvende kabul ediyor ama yıllardır neden 1 tane bile değerlendirme almamış.

2- İlanların hepsi son 1 ay içerisinde girilmiş. Al satçı bile olsa mutlaka 2011 kayıtlı bir profilde satışı zor olup elinde daha uzun süre ilanda kalmış bir ürün olmalıydı.

Param güvende bir etken değil, aldığında kargolama zorunluluğu yok iptal edebiliyor.
1 tane bile değerlendirme alamamış mı? 08.07.2024 tarihinden beri aktif hayali satış mı yapmış? Ayrıca param güvende ile satılan ürün kargolanmazsa para göndericiye iade ediliyor, maddi olarak herhangi bir mağduriyet yaşanmıyor.

1758794462490.png

1758794505472.png

1 tane bile değerlendirme alamamış mı? 08.07.2024 tarihinden beri aktif hayali satış mı yapmış? Ayrıca param güvende ile satılan ürün kargolanmazsa para göndericiye iade ediliyor, maddi olarak herhangi bir mağduriyet yaşanmıyor.

Eki Görüntüle 2578845

Eki Görüntüle 2578846
Sakin ol dostum profilin sahibi sensin herhalde ss alıp tüm yorumları eklemiş bir de. :d Mobil uygulamada değerlendirmeleri gözükmüyor.

Sakin ol dostum profilin sahibi sensin herhalde ss alıp tüm yorumları eklemiş bir de. :d Mobil uygulamada değerlendirmeleri gözükmüyor.
Profil sahibi ben değilim dostum. Konu hakkında fikir sahibi olmayan kişilerin konuya dahil olup tek doğru kendiymiş gibi konuşulmasına pek gelemiyorum. Yani bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Sizi tenzih ediyorum bu arada.

Mobil sürüm görselini de ek'e bıraktım. 🙂
Screenshot_20250925_141048_sahibinden.jpg

Profil sahibi ben değilim dostum. Konu hakkında fikir sahibi olmayan kişilerin konuya dahil olup tek doğru kendiymiş gibi konuşulmasına pek gelemiyorum. Yani bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp. Sizi tenzih ediyorum bu arada.

Mobil sürüm görselini de Ek'e bıraktım. 🙂 Eki Görüntüle 2578887

Ben ikna oldum şahsen.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı