Merhaba, bende AOC 24G2WG3 165 Hz bir monitör var, fakat gelişmiş ayarlarda 144 desteklediği görünüyor bu aktif edilen bir şey mi yoksa 144 son ayarı mı?
HDMI ile bağlıyım. Monitörün modeli doğru 2021 yılında aldım, az önce ayarlarından baktım aynı böyle gösteriyor modeli.HDMI ile mi dislayport ile mi bağlısın? Monitörün modelini doğru yazdığına emin misin? İnternette öyle bir model göremedim.
HDMI ile bağlıyım. Monitörün modeli doğru 2021 yılında aldım, az önce ayarlarından baktım aynı böyle gösteriyor modeli.
HDMI sürümü 1.4 olduğu için 144'ün üstünü alamıyorsunuz.HDMI ile bağlıyım. Monitörün modeli doğru 2021 yılında aldım, az önce ayarlarından baktım aynı böyle gösteriyor modeli.
Monitörün linkini atar mısın?
Monitörün linkini atar mısın?
İnternette bende bulamadım.Monitörün linkini atar mısın?
Eki Görüntüle 2329018 şu şekilde gösteriyor. Doğru mudur yoksa yanlışmı bakmışım?
İnternette bende bulamadım.
Tamamdır teşekkür ederim iyi akşamlar.Sanırım arkadaşın dediği gibi monitörün modeli AOC C24G2u DisplayPort kablosu kullanın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.