AOC 24G2ZE 23.8" 240Hz 0.5ms alınır mı?

Makaleler
3
Daha fazla  
Aslında monitörü dün sipariş verdim, İtopya'da indirim ile 7700 TL civarına geliyor. Sizce pişman eder mi? ben inceleme videosu göremedim ancak forumlarda olumlu yorumlar vardı. Sizin düşünceleriniz neler?

1748248910408.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung'un sitesinden öğrenci indirimiyle G4 alsan daha iyi olur. Renk gamutu ve ergonomi bakımından daha iyi.

Gerçekte indirim yok AOC'un normal fiyatı 7.5k civarıydı zaten.

7.414 TL’ye satan var.

Samsung'un sitesinden öğrenci indirimiyle G4 alsan daha iyi olur. Renk gamutu ve ergonomi bakımından daha iyi.

Gerçekte indirim yok AOC'un normal fiyatı 7.5k civarıydı zaten.

7.414 TL'ye satan var.

Hocam aslında bana hediye geldi zaten çok üst düzey bir şey beklemiyorum hayatımda 1 tane monitör kullandım zaten 165 Hz IPS bir monitör.

Hocam aslında bana hediye geldi zaten çok üst düzey bir şey beklemiyorum hayatımda 1 tane monitör kullandım zaten 165 Hz IPS bir monitör.

Benim tercih edeceğim bir model değil ama, pişman etmez. 240Hz isteyince zaten pek bir seçenek yok. Aslında rekabetçi için iyi de normal kullanım için beğenmiyorum. Bu fiyata 2K kaliteli IPS monitörler var. Veya daha ucuza daha yüksek kontrast ve renk gamutu sunan modeller var. Bunun tek olayı rekabetçi oyunlar.

Benim tercih edeceğim bir model değil ama, pişman etmez. 240Hz isteyince zaten pek bir seçenek yok. Aslında rekabetçi için iyi de normal kullanım için beğenmiyorum. Bu fiyata 2K kaliteli IPS monitörler var. Veya daha ucuza daha yüksek kontrast ve renk gamutu sunan modeller var. Bunun tek olayı rekabetçi oyunlar.

Ben full rekabetçi oyunlar oynuyorum bilgisayarı kullandıığm zamanlar ya Online oyunlardayım ya da yemek yerken video izliyorum sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı