AOC 24G2ZE monitör pivot olarak ayarlanabilir mi?

Yigithurman

Kilopat
Katılım
18 Nisan 2015
Mesajlar
32
Yer
Istanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar, AOC 24G2ze 23,8 240Hz 0,5 ms monitörüm bugün elime ulaştı. Ben pivot/asansör özelliği var sanıyordum fakat pivot/asansör özelliği olmadığını kurduktan sonra fark ettim. Monitör gerçekten hoşuma gitti. Eski ASUS monitörümde pivot/asansör olduğundan aşağı yukarı olayına çok alışmıştım. Bu çok yüksekte duruyor ve rahatsızlık veriyor. Bunu pivota/asansöre çevirme şansım var mı? Herhangi bir apart olur ya da extradan bunun ayakları satılıyor mu bir yerde? Vereceğiniz değerli bilgiler benim için çok önemli. Ona göre ürünü iade etmeyeceğim. Şimdiden çok teşekkürler.
 
Son düzenleme:
Hayir, pivot ozelligi yok. Pivot ozelligi olan versiyonu 24G2ZU.

Bu arada pivot ve asansor farkli seyler. Pivot dikey konuma getirme, asansor ise yukseklik ayari.
Evet kusura bakmayın asansör özelliği lazım bana pivot değil. Aşağı yukarıya indirmem gerekiyor. Gerçekten çok kötü bir açıda şuanda ve rahatsız ediyor.Bunu sağlıyabiliceğim herhangi bir aparat bulabilirmiyim bu monitör için acaba ?
 
Evet kusura bakmayın asansör özelliği lazım bana pivot değil. Aşağı yukarıya indirmem gerekiyor. Gerçekten çok kötü bir açıda şu anda ve rahatsız ediyor. Bunu sağlayabiliceğim herhangi bir aparat bulabilir miyim bu monitör için acaba?
North Bayou F80 alabilirsin eger masan uygun ise.
 
North Bayou F80 alabilirsin eger masan uygun ise.
Sanırım şuanlık benim bütçemi aşıyor bu göstermiş olduğunuz ürün. Eğer bu fiyat aralıklarındaysa malesef alamam şuanlık. Daha uygun birşeyler araştırmaya calışıcağım mantığını anladım. Yada ürünü iade edip farklı bir modelede yönelebilirim. Ama monitörde gerçekten hoşuma gitti . Çok arada kaldım..

North Bayou F80 alabilirsin eger masan uygun ise.
Berkay bey bu monitör ayağı acaba benim monitöre uyumlu olabilirmi ? https://www.sahibinden.com/ilan/iki...or-aoc-27-inch-monitor-ayagi-1135124696/detay
 
Son düzenleme:
@Yigithurman Hocam denemek lazim. Net bir sey soylemek zor.
Berkay bey 144 HZ ASUS monitörün ayağını söktüm. Nalburdan farklı uzun vida aldım 4 adet. AOC'a sabitledim cuk diyede oturdu.Sorunu eski monitörümün ayağı ile çözdüm. Yardımlarınız ve önerileriniz için çok teşekkürler.
 

Geri
Yukarı