AOC 24G2ZE monitörde çizgiler çıktı

xelomixx

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, bugün oyun kliplerimi izliyordum ve arkada AMD'nin canlı oyun seçeneği açıktı. Bir anda ekran böyle oldu. Monitöru alalı daha 6 ay oldu sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

(Gittikçe daha da kötüleşiyor)

Monitör:
AOC 24G2ZE 23.8" 0.5ms 240Hz FreeSync Premium Full HD IPS Gaming monitör.
Ekran kartı: XFX RX 6700 10 GB.
İşlemci: Ryzen 5 5600.
RAM: 16 GB.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-08-02 at 19.21.44.jpeg
    WhatsApp Image 2025-08-02 at 19.21.44.jpeg
    297,6 KB · Görüntüleme: 52
  • WhatsApp Image 2025-08-02 at 19.22.29.jpeg
    WhatsApp Image 2025-08-02 at 19.22.29.jpeg
    332,4 KB · Görüntüleme: 50
Panel bozulmuş olabilir garantiye verin.

Öbür monitörümü denedim, hiçbir sıkıntı yok. Kötü olan bu bozulan monitörümün garanti belgesini kaybettim. Yaşadığım şehirdede servisi yok. Acaba ne yapmam lazım? (Monitörü başka bilgisayarla birlikte almıştım sadece faturasını bulabildim.Kabul edilir mi ?)

Edilir. Teknik servisi ara. Sana anlaşmalı kod verecekler. Sen de o kodla birlikte şubeye gidip vereceksin.
Kargoyu gönderirken kutunun içinde sorunu ve iletişim bilgilerini yaz.

Teşekkür ederim hocam ama söylemeyi unuttum, kötü olan kutusunu çöpe atmıştım (Garanti belgesini bulamadım ama faturasını e faturadan buldum.).Ona benzer bir kutu veya baloncuklu poşete sarıp versem kabul ederler mi?

Teşekkür ederim hocam ama söylemeyi unuttum, kötü olan kutusunu çöpe atmıştım (Garanti belgesini bulamadım ama faturasını e faturadan buldum.).Ona benzer bir kutu veya baloncuklu poşete sarıp versem kabul ederler mi?
Hocam bilemiyorum maalesef. Bu arada faturanın fotokopisini çıkarmanız gerekecek.

Pazartesi 444 48 32'i arayıp sorun.

Merhaba arkadaşlar, bugün oyun kliplerimi izliyordum ve arkada AMD'nin canlı oyun seçeneği açıktı. Bir anda ekran böyle oldu. Monitöru alalı daha 6 ay oldu sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

(Gittikçe daha da kötüleşiyor)

Monitör:
AOC 24G2ZE 23.8" 0.5ms 240Hz FreeSync Premium Full HD IPS Gaming monitör.
Ekran kartı: XFX RX 6700 10 GB.
İşlemci: Ryzen 5 5600.
RAM: 16 GB.
AOC'un distribütörü Tecpro'yu arayıp değişim talep edin. Sizin monitörünüz pahalı olduğu için 2K 180 Hz monitör bile verebilirler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı