Su anki klavyem Dierya DK61SE red switch. A tusu basmamaya basladi ve bazi tuslar üçlü basiyor. 3 yıldır kullanıyorum, artik degismenin vakti geldi sanirim. Ne onerebilirsiniz bu fiyatlara?
Dierya yine iyi dayanmış. Bu bütçede sıfır olarak çok düzgün modeller bulmak zor yine ama illa sıfır olsun diyorsan şunlara bakabilirsin.Su anki klavyem Dierya DK61SE Red Switch. A tusu basmamaya basladi ve bazi tuslar üçlü basiyor. 3 yildir kullaniyorum, artik degismenin vakti geldi sanirim. Ne onerebilirsiniz bu fiyatlara?
Hocam bilgili birine benziyorsunuz, en az ne kadar butce lazim iyi bir klavye icin? 1.5'a cikabilirim.Dierya yine iyi dayanmış. Bu bütçede sıfır olarak çok düzgün modeller bulmak zor yine ama illa sıfır olsun diyorsan şunlara bakabilirsin.
![]()
MAMBASNAKE 68 Tuş Red Switch RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi – Hot Sbhghhhwapple, Renkli Aydınlatma Gaming Keyboard - Fiyatı, Yorumları
MAMBASNAKE 68 Tuş Red Switch RGB Mekanik Oyuncu Klavyesi – Hot Sbhghhhwapple, Renkli Aydınlatma Gaming Keyboard yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
![]()
Blueforce Titan Rgb Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Q Tr - Red HotSwap Switch - Fiyatı, Yorumları
Blueforce Titan Rgb Mekanik Gaming Oyuncu Klavyesi Q Tr - Red HotSwap Switch yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bende klavye alacağım zaman araştırdım güzel klavye gibi duruyor ama kablolu.Hocam bilgili birine benziyorsunuz, en az ne kadar butce lazim iyi bir klavye icin? 1.5'a cikabilirim.
Ve su anki klavyem ingilizce, turkce klavye mi almaliyim ingilizce mi?
Bu nasildir?Aula Win60 He Manyetik Klavye Rapid Trigger Graywood Swtich 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Aula Win60 He Manyetik Klavye Rapid Trigger Graywood Swtich 8000Hz RGB TKL Hot Swap Oyuncu Klavyesi Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.