@Saint Lucia hocam selamlar ben valorant e spor yolunda ilerlemek istiyorum.
Bu yüzden güzel bir monitör alacagım bütcem kısıtlı.
aoc 24g2zu modeli 1ms gtg den ötürü beni korkutuyor eger ghosting olursa diye.
Aslında alacaktım sonra cok şikayet gördüm vazgeçtim.
Ciddi fps oyuncusuyum monitör benim için uygun mudur.
Profesyonel iseniz BenQ'nun TN panel monitörlerine bakabilirsiniz. 24G2ZU modelinde Ghosting sorunu yok bu arada nereden gördünüz o yorumları? Ayrıca Samsung Odyssey G4 de alabilirsiniz serilik açısından daha iyi bir monitör.
Profesyonel iseniz BenQ'nun TN panel monitörlerine bakabilirsiniz. 24G2ZU modelinde Ghosting sorunu yok bu arada nereden gördünüz o yorumları? Ayrıca Samsung Odyssey G4 de alabilirsiniz serilik açısından daha iyi bir monitör.
En ucuz Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.536,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
En ucuz Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 25" 1 ms Full HD IPS Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.536,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
AOC alınır ama daha çok genel kullanıma hitap ediyor hem oyun hem gündelik kullanım gibi. Ayrıca renkleri Samsung'dan daha iyi ama Samsung sizin kullanım amacınıza göre daha alınabilir. Dediğim gibi serilik açısından daha iyi bir monitör.