AOC 24G2zu 0.5ms (1ms GtG)

AOC alınır ama daha çok genel kullanıma hitap ediyor hem oyun hem gündelik kullanım gibi. Ayrıca renkleri Samsung'dan daha iyi ama Samsung sizin kullanım amacınıza göre daha alınabilir. Dediğim gibi serilik açısından daha iyi bir monitör.

Teşekkür ederim cevaplarin için hocam
AOC alacağım gibi biraz daha bilgi edinirsem :D.

Profesyonel olarak FPS oyuncusu olmayı düşünüyorum.
Bunun için AOC 24G2zu modelini ve ASUS VG259QM arasında kaldım.
AOC 24G2Zu'da Ghosting'den cok korkuyorum ve yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
https://www.googleadservices.com/pa...=2ahUKEwiT1vP-nreAAxUgSPEDHUTOD5AQ0Qx6BAgIEAE
https://www.googleadservices.com/pa...=2ahUKEwiT1vP-nreAAxUgSPEDHUTOD5AQ0Qx6BAgIEAE

VG259QM alınmaz hocam. Sorunlu bir model, pek kaliteli değil. 24G2ZU o fiyata kesinlikle alınır. Onu tercih edin.

Hocam AOC 24G2zu modelini şu arkadaşımız @zK_KoTa profliniden bakabilirsin ghostgin durumlarına

İstediğin AOC'u alabilirsin. 7.700 TL'ye düşmüş İncehesap üzerinde. Samsung seri monitördür ama tepkime süresi 6.0 ms. Süper bir tepkimesi yok. İnput lag süresi düşük ve overshoot yok. Ondan seri duruyor.
AOC renk doygunluğundan dolayı karma kullanıma hitap ediyor. Daha üst model monitörler istiyorsan bütçene bakmak gerek. AOC üzmez ama zirveye de oynatmaz.
Sonuç olarak 240Hz ve karma kullanıma yatkın. Asus önermem.

İstediğin AOC'u alabilirsin. 7.700 TL'ye düşmüş İncehesap üzerinde. Samsung seri monitördür ama tepkime süresi 6.0 ms. Süper bir tepkimesi yok. İnput lag süresi düşük ve overshoot yok. Ondan seri duruyor.
AOC renk doygunluğundan dolayı karma kullanıma hitap ediyor. Daha üst model monitörler istiyorsan bütçene bakmak gerek. AOC üzmez ama zirveye de oynatmaz.
Sonuç olarak 240Hz ve karma kullanıma yatkın. Asus önermem.
Teşekkürler hocam yani tek istegim düşük ghosting sorunsuz bir moniör.
Valorant gibi rekabetci oyunlarda profesyonellşmemi kolaylaştırsın yeter.
indirim de güzelken kaçırmamak lazım sanırım.

indirim de güzelken kaçırmamak lazım sanırım.
Ghosting olmaz hocam merak etmeyin. Monitörün 165 Hz'lik modelini kullanıyorum tertemiz.

İndirim de güzelken kaçırmamak lazım sanırım.

Evet kaçırmamak lazım. Çünkü bir ara 9K'ya kadar çıktı. İndirimde değer ama yüksek bütçede değmez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı