AOC 24G2ZU görüntüde hafif bozulma

Pw_Onur

Decapat
Oyun oynarken nasıl tarif edebilirim bilmiyorum ama böyle hareket halindeyken karakterler net değil. Titriyor gibi. Bir yerden bir yere hareket edince görselde hafif bozulma olup titretiyor geçişleri. Sanki hareket ederken içinden bir başkası daha milisaniyelik çıkıp takip ediyor gibi onu.

Tam olarak şöyle.

IMG_5704.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun oynarken nasıl tarif edebilirim bilmiyorum ama böyle hareket halindeyken karakterler net değil. Titriyor gibi. Bir yerden bir yere hareket edince görselde hafif bozulma olup titretiyor geçişleri. Sanki hareket ederken içinden bir başkası daha milisaniyelik çıkıp takip ediyor gibi onu.

Tam olarak şöyle.

Eki Görüntüle 2016910

Geçmiş olsun garantisi varsa geri verin.

Tam olarak şöyle.

Eki Görüntüle 2016910
Bu basbaya ghosting hocam. Garanti varsa garantiye yollayın. İade edebiliyorsanız edin.

Sorun ekran ayarları değil ghosting test aç ve izle önce sen ufo ghosting test yaz izle sonra aşağıdaki vdieoya bak sendeki nasıl diye karşılaştır.
bu videoyu izle.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Tam olarak şöyle.

Eki Görüntüle 2016910

Ghosting denilen şey tam olarak bu hocam.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı