Görüntüde bozulma

Bugraaeraslan

Megapat
Daha fazla  
2 hafta evde değildim dün eve geldim, bilgisayarı açtığımda ekranın resimdeki gibi bozulduğunu gördüm. 2-3 dk sonra kendiliğinden düzeldi bugün yine aynı şekilde. İlk açtığımdan 2-3 dk sonra düzeldi, ne yapmam gerekiyor? Ekranda ya da ekran kartında mı bir problem var?

370618

Televizyona bağlayıp ayni sorunun devam edip etmediğini kontrol edin. Sorun tekrar ediyorsa problem ekran kartını ilgilendiriyor olabilir. Söküp tekrardan yerine oturtmak çözüm olabilir. Ancak televizyonda sorun ortadan kalkıyorsa problem monitörde demektir. Garantisi varsa garantiye göndermenizi öneririm.

Televizyona bağlayıp ayni sorunun devam edip etmediğini kontrol edin. Sorun tekrar ediyorsa problem ekran kartını ilgilendiriyor olabilir. Söküp tekrardan yerine oturtmak çözüm olabilir. Ancak televizyonda sorun ortadan kalkıyorsa problem monitörde demektir. Garantisi varsa garantiye göndermenizi öneririm.
Hdmi ile bagladım ve sorun ortadan kalktı sanırım port girişinde yada kabloda bir sıkınıt var yeni kablo alıp denicem bakalım :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı